AT WORK,  INSPIRATION - INTERIOR

Badrum så nära verkligheten det går.


Vi drömmer om att göra lite justeringar i våra badrum. De har stått orörda sedan den förra ägaren och är långt ifrån tjusiga. Men funkar ju absolut. Jag tänker lite som vid renovering av kök, att ställa sig frågan både en och hundra gånger. Är det verkligen vettigt att byta ut allt? Vad är fortfarande fullt dugligt, vad kan vi göra om utan att byta ut? Badrum har ju liksom kök blivit en sådan jätteindustri. Det finns tusen lösningar, den ena smartare än den andra. Och komplicerade. En låda är inte längre en låda utan sju i en. Med fack hit och dit och gömda håligheter. Det finns säkert goda tankar men någonstans handlar ju allt om att sälja mera. Byta kök och badrum blir därför synonymt med att byta ut hela alltet. Oavsett om toalett, spis eller kyl fungerar fint. Sedan var det ju det där med det absolut homogena, behöver det vara så väldigt matchigt verkligen? Lite att fundera över hursomhelst.

Vi skulle vilja byta ut våra handfat. Vi har små, små handfat som är ett under att vi kunnat stå ut med under alla småbarnsår. När någon tvättar ansiktet eller ens bara händerna är det en jättepöl runtomkring. Nu har vi en tanke om att ta en gammal skänk och helt sonika ställa en kruka på den och använda som handfat. Krukan är perfekt som handfat och galet vacker. Vi har inte hundra bestämt vilken ytbehandling vi måste göra men återkommer om det. Hålet i botten finns ju redan.

Dessa bilder är till viss del kampanjbilder för Numero 74 och deras nya katalog. Deras nya badrumsserie är fantastisk! Älskar badrockarna och handdukarna. Vackrare än såhär blir det ju inte.

Ni var många små undrade om spegeln, gammal. Såklart. Men inte svår att finna på loppis.

Tjusig arbetsplats i ödehus. Ni som är nya här, har ni sett huset vi brukar plåta i?

Längtar till frosten släpper och vi kan fara dit igen. Jag låtsats så himla mycket bättre där.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

One Comment

  • Maren Ingeborg Gråblomst

    Å, ødehuset! Badromstankene- og inspirasjoen din er akkurat som jeg skulle sagt det selv, minner meg om de tankene vi har for Tsjekkia faktisk… jeg har til og med funnet ut av slik overflatebehandling, men hva het det nå igjen?! *finne ut*. Og nå, ti minutter etter jeg begynte å skrive, har jeg scrollet gjennom min hemmelige Tsjekkia-mappe på Pinterest, hi hi, og det heter tadelakt. Gjør litt research på det du 😉

Leave a Reply