FASHION,  KIDS

Byxorna som seglade upp på en första plats.


Det skulle mest handla om när ett par byxor seglar upp på en solklar första plats. Men som vanligt spårade det hela ur. Men vi börjar med byxorna. Nomi´s julaftonsstass. Glittrigare än så här var det inte detta år. Och kanske är det känslan av Adidasbrallor fast sju resor bättre då. Sju miljarder resor. Nomi avgudar dem så pass mycket att vi redan shoppat ytterligare ett par i samma modell. Och Nomi´s kompisar Alvin och Melvin är lika överförtjusta de. Vi har redan provat ut storlek och memorerat var de är inhandlade. How to kiss a frog. Speed pants II. På rea här. De med rosa revärer. Och de med blå. Nomi har storlek 10 Y och vi insåg att de satt lika bra som pösiga och uppvikta och lite mer slimmade beroende på de tre kompisarnas storlek.
Jag älskade den här blusen. Så pass att jag hade tänkt att smyga in den i Nomis garderob men det var tvärnej. Men helt underbar om du fortfarande har bestämmanderätt över dina barns kläder. Däremot var valet av blus denna och den var så fin den med.

Dessa dojjor råkade stå i bokhyllan. Har fått dem av mamma någon gång och de måste vara 20 eller 30tal, ska zooma in dem någon gång.

Och det som bara skulle bli en dokumentär byxplåtning, en snabb bild i all sin enkelhet.

Blev en fest. Och nu kan man ju tycka att allt kan ju inte hänga på klackarna men i det här fallet var det så.

ALLA skulle provgå. Bambi på hal is blev catwalk i vardagsrummet samtidigt som de skrek – skynda, skynda, åh jag hinner inte! Allt för verklighetens skull. Tydligen är det så det uppfattas. Klackar, business, taxin eller jag vet egentligen inte vad de skyndade till. Jag som alltid har gympadojjor… Fast det är betydligt mer skillat att springa i klackskor än att låtsats att gungstolen är sin närmaste vän. Haha, gullisar! Sedan blev det musikquiz eller charader med musikkaraktär. Danssteg i klackskor är liksom show automatisk i jämförelse med kortstrumpor.

Chester alltså. Mycket ska man vara med om. Och tänderna har han tappat. Hela bunten. Det går undan i hundsvängen.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Leave a Reply