Okategoriserade,  OUR WEEKEND DIARY

Our weekend diary.


Det är mycket valpgos nu. Det känns som vi börjar ha lite koll på varann och Chester själv verkar bli modigare och tuffare för var timme. Man vet liksom aldrig riktigt vad han ska få tag på eller dra i eller gömma sig under.

Kristo fixade äntligen en stor inhängnad i vår trädgård så nu kan han springa runt som den vilding han är mellan sovpauserna.

Hela luften är dessutom full av ljusslingor, så sjukt mysigt. Nästan som tivoli från gatan men det bjussar vi på. Vi har det fint under lampornas sken när mörkret faller kan jag lova.

Det är många som hör av sig om vilken ras Chester är. Så jag tar det igen. Han är en labradoodle från Pomonadalen och Thilde Hööks kennel. På hemsidan kan ni läsa massor om själva rasen och allt därtill.

Annars har jag jobbat den här helgen. Alltsammans är lite omkastat, vad är jobbdagar och vad är helg liksom. Plåtade ett par samarbeten, redigerade några fotojobb och styrde upp lite kostymer.

Våra miniekar börjar sakta men säkert anta formen av en liten skog.

Det var inte många alls som ruttnade på det här sättet. Kanske bara fem. Alla andra har fått rötter, nu återstår bara att se om samtliga växer uppåt också.

De små förgyllda ballerinorna. De ska få vita emaljerade kjolar. Sedan hamnar de också i affären. Efter fredagens insamling så kommer vi göra något liknande denna gång. För att vi måste det bara.

Det är hörnet brukar vara bästa måttstocken på om vi är i julefas. Uppenbarligen inte. De senaste åren har det sett ut lite såhär. Jag fingrade på en rumsgram idag men bestämde mig sedan för att faktiskt hämta en och annan kvist istället denna jul.Den stora enen på vår tomt kommer inte lida av den saken.

Det är märkligt det här med valpar. När de röjer runt som mest är det allt annat än sövande. Men sekunden efter har de helt motsatt effekt.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *