FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.


Ett litet snabbt svep över måndagen. Någon undrade snällt om vi har taket fullt av krokar härhemma eller tejpar upp julstjärnor och allt annat som hänger. Svaret är ja på krokar, jättemånga och nej på tejp (för att det inte fäster så väl) men absolut ja på häftpistol. Och det ser man såklart inte på bilderna och inte annars heller om man nu inte koncentrerar sig. Fin feeling med julkänsla från Åhlens.

@sannehop har en fantastisk feed och när hon visade bilden ovan till vänster blev jag alldeles varm. Av den ytterst härliga miljön och texten under. Kolla här!

Hur fin är inte Elsas mamma i en av hennes vintageklänningar.

Julianne Matter är en favorit sedan länge med sin vackra och unika design av pappersprodukter. Eko och fairtrade. Nu såg jag att hon gjort små hus, så fina! Och dessa änglar som vi sålde som smör till jul i butiken finns även som XL, wow!

Och så var det där om bilderböcker. Jag har tidigare förtrollats av Sara Lundbergs  böcker, i såväl illustrationer som text. Och ”Fågeln i mig flyger vart jag vill” är inget undantag. Boken fick idag Augustpriset för Årets svenska barn- och ungdomsbok. Sara har hämtat inspiration från konstnärinnan Berta Hanssons liv, måleri och barndomsår. Sorgligt, vackert och hoppfullt.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

2 Comments

  • Emma

    Blev så förtjust i den där åhlensbilden som ju var på baksidan i katalogen så nu sitter den som ett litet konstverk och möter oss när ni kommer hem i hallen <3 Dock fotograf och stylist okänd för mig men du kanske vet?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *