Okategoriserade

Såhär är det fint att ha en affär.


Ljuset om dagarna är ju mer eller mindre mardrömslikt. Det spelar ju ingen roll om man är uppe i ottan för då är det ändå så mörkt. Vi bor ju mitt i stan, ändå är vår trädgård som en mörk skog såhär års. Man kan lätt inbilla sig att man bor mil ifrån närmsta granne, speciellt när man ska ut med Chester vid småtimmarna. Rätt löjligt då de i själva verket är jättenära. Fast ficklampa är ett måste. I alla fall. Jag skulle ta lite bilder till affären idag så jag flyttade upp till övervåningen. Närmare bestämt in i den ”hage” Chester sover i om natten. Märks inte va?!

Innan hade jag snott mörka bär utmed kvarterets häckar.


Fast nu hann jag liksom aldrig ändra bilder i affären för alla medaljonger tog slut på ett nafs. Oj! Vad roligt!

Det absolut bästa var att vi bestämt att 50 kr per köpt medaljong skulle skänkas oavkortat till Cancerfonden.

För vet ni vad, vi har tillsammans samlat ihop 4000 kronor! Som i ett litet kick. På det här viset känns det fantastiskt att ha en affär.  Det ska bli väldigt fint att skicka dem vidare.  Tack för det kära ni! Och en mjuk helg till er, kram!

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *