Okategoriserade

You are my shining star.


Jag trodde faktiskt inte att vi skulle släppa medaljongerna ”You are my shining star” igen. Men nu blir det så och det gör mig glad. För jag är fortfarande överförtjust i just medaljonger. Man får hålla utkik här imorrn framåt lunch.

Nytt för den här gången blir att man kommer kunna välja längd på kedjan. Antingen lång eller annars min favoritlängd som dessutom är ställbar till två längder, 50 eller 55 cm. Det tycker jag är en perfekt längd om man vill ha en kortare halskedja på samma gång.

Jag trodde aldrig jag skulle lyckas skaka fram de små mässingstjärnorna från Paris. Men skam den som ger sig. Och nu har vi så det räcker en liten bit men långt ifrån till jättemånga. Men det är väl också det som är det fina i hela alltet. Efter dessa medaljonger är det slut. Helt. Den här gången kommer varje medaljongen att innehålla 5 st små ministjärnor. Levereras i ekolåda samt en liten linnepåse.

Vi släppte dem för första gången för nästan exakt 3 år sedan. Då skrev jag såhär:
Medaljonger är mina drömmars smycken. Har liksom alltid varit. Det är något med själva hemligheten där närmast hjärtat. Därför är jag helt enkelt lycklig att vi nu släpper just en medaljong. Och som om det inte vore nog så är jag helt kär i att vi lyckats fylla den också. Med de minsta och vackraste av hemlisar. När du skakar på medaljongen hörs ett litet ljud. Så mjukt att det är bara du som hör. Ljudet kommer från de små stjärnorna. Vad de betyder för dig är bara din egen hemlighet. Och varje gång du hör så minns du.

Jag har tappat mina stjärnor men älskar att lägga i lite vad som helst. Tanken finns ju där ändå.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *