AT WORK

just another day in paradise.

Som ni märker så jobbar ju rätt mycket med min man just nu. Fint faktiskt. Han är bra. Även när han kommer hem från Bråvalla efter midnatt och hans fru vaknar till och får en lysande idé såsom från en klar himmel. ”Men om vi åker ut väldigt tidigt imorgon till ödehuset, då hinner vi ju! Innan ni ska till Bråvalla vid lunch!! ” Och går upp ännu mer tidigare eftersom den där idén liksom föddes när jag somnat. Så det var ju liksom inte packat och klart.

Men jag skickade en snap till sovande sommarlovs-ungar påväg ut till landet. Och sedan jobbade vi på bästa sätt.

Gissa temat? För No74 såklart. Gjorde dessutom en väldigt fin grej som ska hamna hos oss sedan…

Det gäller att välja de tjusiga hörnen.

Jag klippte en lugg igår. Fast en sådan där lång svepande som ligger över ögonen automatiskt. Du vet vilken typ av lugg va? Nu ligger den ju inte så när man glor ner i en skärm. Köpte ett par bra jeans på Lindex, deras Better denim är kolossalt bra!

  • ekologisk eller Better Cotton
  • 100 procent av vårt denimsortiment är tillverkat med mer hållbara tvättprocesser som använder upp till 45 procent mindre vatten
  • 100 procent av vårt denimsortiment är tillverkat med mer hållbara tvättprocesser som använder upp till 27 procent mindre energi
  • Nästan 90 procent av vårt denimsortiment är infärgat med den renaste indigofärgen på marknaden.

Och som grädde på moset kommer nu Even better denimSjukt bra. Kanske just därför reade man ut just Better-kollektionen så dessa ovan kostade 100 spänn. Fyndigt ju. 

Och ja, han och Liv hann till sista dagen på Bråvalla. Jag har grämt mig i en timme att jag är i så dålig semester-fas. Lika väl som det kan vara glassigt värre som frilans, kan det ju bli raka motsatsen såhär i semestertider. Å andra sidan känner jag noll stress. Frågan är om det är bra eller dåligt? Säkert bara bra. Ses på annan plats imorgon! Semesterplatsen <3

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *