ÖSTERLEN

Semesterställe inklusive fri gos.

Gissa vad som finns bakom dörren?

Tre labradoodle, sju veckor gamla ! Fatta söthetschocken och den stora lyckan ! Att hamna på en gård mitt i myllan av Österlen. Hästar, katter, höns och dessa tre gullisar. Fri gos veckan ut.

Det var ju inte svårt att känna sig som hemma. Fast helt annorlunda då. Min syster hade hittat världens finaste ställe att hyra. Vi huserar här, Pomonadalen, ett ekologiskt lantbruk,  ett stenkast från Mandelmann´s gård och mitt på vackra Österlen.

Rosor bland valpar.

Kära hjärtanes så fint.

Estrid in heaven.

En flygel ingick i veckan. Och en trumma. Vad mer kan man önska egentligen?

KRAV-odlat. Broccoli, potatis, tomater, kryddor… Och så tusen äppleträd.

Barnen kom precis in från hästhagen. Det var tydligen lite dramatiskt på kvällskvisten. Den nydöpta Sunshine var utanför och det skar i hjärtat. Såklart.

Sunshine, i egen hög person. Fast kanske heter hon något annat.

Vi kommer aldrig kunna åka härifrån.

Alla på Charlie.

Snacka om bonus på semestern.

Nej, han vill inte ha en egen hund. Nejdå, inte alls…

 

6 Comments

  • Anna Hägg-Sjöquist

    Är det möjligt att ni kan lämna Pomonadalen utan att ha signat på väntelistan för en labradoodle valp. För snart två år sedan hämtade vi hem vår första valp ,Bonzo från Pomonadalen och i vintras var det dags igen att hämta valp nummer två, Zimba… Finare hundar kan man inte ha och säkert har den fantastiska miljön som Pomonadalen erbjuder valparna bidragit till detta. Springa fritt i naturen o mycket gos o kel skapar harmoni för såväl tvåbenta som fyrbenta… ???

    • Mokkasin

      Anna! Vilken härlig kommentar! Måste jag visa för Thilde! Och visst är det exakt så, man smälter tusen gånger om. Jag tror precis som du, att Thilde och Pomanadalen gör att hundarna blir extra fantastiska! Det är ett underbart ställe och Thilde är magisk, det smittar av sig tänker jag. Jag har hört så mycket gott om labradoodle och det är fint att höra att det stämmer. Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.