AT WORK

vinn en sänghimmel från numero 74

20151219-MX8A8285-1200

Nomi och hennes kusin lekte Frost igår för att bättra på julstämningen lite. Så jag snodde till mig dem när jag ändå behövde ta en bild på sänghimlen från Numero74. Sänghimlen kommer från deras limterade vinterkollektion och jag tror den är slutsåld nästan överallt, på Mokkasin har den varit det länge. Men nu finns chansen att vinna en ljusgrå! Susa in på instagram @mokkasin  och  @thewayweplayinspiration   på världens enklaste tävling!

3 Comments

    • mokkasin

      Hej Julia!
      Den är från loppis.Väldigt många ljuskronor med en massa bråte på har en smidesstomme. Så det är bara att slita bort allt och börja om. Här har jag bara klätt den med band. Men det blir ju fint med det mesta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *