vinn en sänghimmel från numero 74 - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
22391
post-template-default,single,single-post,postid-22391,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

vinn en sänghimmel från numero 74

20151219-MX8A8285-1200

Nomi och hennes kusin lekte Frost igår för att bättra på julstämningen lite. Så jag snodde till mig dem när jag ändå behövde ta en bild på sänghimlen från Numero74. Sänghimlen kommer från deras limterade vinterkollektion och jag tror den är slutsåld nästan överallt, på Mokkasin har den varit det länge. Men nu finns chansen att vinna en ljusgrå! Susa in på instagram @mokkasin  och  @thewayweplayinspiration   på världens enklaste tävling!

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
3 Comments
 • Julia

  26 december, 2015 at 22:09 Svara

  Hej!
  Vet duvar man får tag på en sådan ljuskrona i band som hänger i hörnet? Har letat en sådan länge!
  Mvh Julia

  • mokkasin

   28 december, 2015 at 21:40 Svara

   Hej Julia!
   Den är från loppis.Väldigt många ljuskronor med en massa bråte på har en smidesstomme. Så det är bara att slita bort allt och börja om. Här har jag bara klätt den med band. Men det blir ju fint med det mesta.

   • Julia

    5 januari, 2016 at 22:08 Svara

    Ok, tack för svaret! Då vet jag var man ska leta :))
    Ha det fint!

Post a Comment