Schneider Electric - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
22387
post-template-default,single,single-post,postid-22387,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Schneider Electric

20151208-MX8A6872_schneiderelextric-1200

Jag har gjort ett samarbete med Schneider Electric och resultatet blev denna bild. Min tolkning av fina uttag och strömbrytare från serien Renova. Lite så som jag tänker kan hamna på min drömvägg. Allt från kontakter till tapet liksom. Det fina i kråksången är att bilden dessutom är med i en omröstning på renovaknolling.se . Där kan du lajka mitt bidrag – vilket jag såklart blir glad för. Och via länken kan du dessutom se de andra bidragen.

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
2 Comments

Post a Comment