AT WORK

tävla med schneider electric

20151221-MX8A8579-1200

Nu kan man ju tycka att det fullkomligt haglar tävlingar här på bloggen. Men sämre kan det ju vara. Minns ni bilden som jag gjorde i samarbete med Schneider Electric, den vann i omröstningen. Tack för det! Vill du se de andra bidragen som tävlade kan du klicka här.

Vinn strömbrytare, vägguttag och dimmers m.m från Schneider Electrics klassiska Renovaserie inklusive installation (värde 10 000 kr).

Nu är det hela så bra att det hela ledde till en tävling till. Inte för mig då utan för dig och alla som vill tävla om valfria produkter från serie Renova inklusive installation till ett värde av hela 10000 kronor. Det hela är superenkelt och tänk hur härligt, att få tjusiga strömbrytare och kontakter var man än önskar! Lite av en drömvinst tycker jag.

Det enda du behöver göra är att motivera varför just du vill vinna i en kommentar nedan. Tävlingen avslutas den 28/12 och alla tävlingsregler finns att läsa här. 

 Wallpaper : Lady Roxana 

53 Comments

 • Monica

  åh dessa är så snygga så den chansen vill jag inte missa att vinna, passar så bra när man flyttar till ett nytt boenden och behöver fixa lite extra snyggt med uttag till snygga tapeter och övrig blandad interiör med gammalt och nytt.

 • Jossan

  Skulle vara en dröm att kunna byta ut våra gamla kontakter och strömbrytare mot helt nya fina och dessutom snygga!! Det skulle jag gärna överraska mannen med till jul?

 • Sara Abrahamsson

  Dessa uttag skulle göra sig alla tiders i huset som vi nu bygger till och om. Blir i sekelskiftes stil och då behöver man tänka på stort som smått och eluttagen blir en viktig detalj som också behöver ha en äldre stil. Perfekt!

 • Patricia

  2016 är året då vårt älskade hus fyller 100 år. Känner på mig att det skulle uppskatta en sådan här fin present, lika mycket som vi som bor i det!

 • Jennie

  Vårt älskade hus firar 100 år nästa år och vad vore väl en finare present än ny elektronik! Det vore en dröm att få byta ut våra nuvarande strömbrytare till något mer tidstypiskt och personligt. Vi håller tummarna å vårt hus vägnar!

 • Jennifer

  Grattis Sofia, din bild var verkligen ljuvlig och fick en röst av mig för jag tappade verkligen hakan över din styling! Så smashing!

  Jag hoppas att jag har turen med mig denna gång. Vi håller på och återställer vårt hus från 1930-talet efter en brand vi råkade ut för och har sneglat på just dessa produkter i Renovera-serien då vi vill ha samma stil på vägguttag och strömbrytare som innan. De ska passa ihop med de få strömbrytare i bakelit som fortfarande finns kvar, och de gör dessa. Vi har letat och letat efter gamla likadana men pga. svårigheter att hitta fler av samma sort, men också på grund av säkerhetsaspekten väljer vi nytt (vi vill absolut inte råka ut för någon mer tragisk brand).
  Strömbrytarna skulle passa så fint till Morris-tapeter och knarriga trägolv, som vi precis lagt in och snart ska lutas samt vitoljas så de liknar originalen. Jag hoppas jämfota av lycka bara jag tänker på slutresultatet och kanske vore strömbrytarna som grädde på moset efter allt slit. För slitit det har vi. Men i slutändan är det ändå, alltid alltid värt det.
  Med mycket otur så tidigt i livet hoppas jag nu att vinden har vänt, och att denna vinst blåser ny vind i seglen så vi jag ta oss i hamn! Vårt älskade hem förtjänar så här fina strömbrytare.

  Kram,
  Jennifer

 • Sofia

  I ett hundra år gammalt skrutthus har vi hamnat, jag och mina tre barn. Inte för att vi har miljoners miljoner att renovera för, utan för att vi inte kunde undgå att vi älskade det trots allt. De gamla slitna tapeterna, den knarriga trappan och den vildvuxna trädgården. Något vi, eller snarare jag, har svårare för är dock de nästan-lika-gamla-som-huset-eluttagen som ger mig hjärtsnörp så fort barnen går nära eller tänker stoppa in en kontakt. Det skulle vara fantastiskt att få byta ut varendaste en av dom, och dessutom kunna bevara husets charm i och med dessa fantastiska skapelser. Håller alla små tummar och tår jag har att detta blir sista julen jag inte vågar sätta upp adventsljusstakar!

 • Maren Ingeborg Gråblomst

  Hei! Takk for en unik sjanse til å prøve å løse den elektroniske estetiske utfordringen i uthuset vårt som vi har begynt å pusse opp til å bli det virkelige Filmens Uthus. Vi er et idealistisk kunstner-ektepar som jobber med musikk og kortfilm, og med dette sagt så vet man jo også at alle kronene må vendes for å få det til å gå rundt. Vi klarer å skape hyggelige og flotte rom med lite penger ved å gjøre gode bruktfunn på interiørfronten. Men når det gjelder det elektroniske så trenger man trygge (og kostbare) løsninger, og når vi så disse alldeles fantastiske produktene du presenterte fra Schneider noen dager tilbake, så gjorde hjertet et ekstra hopp. Og med en konkurranse nå om nettopp å kunne vinne en hel masse av dette, så gjorde hjertet enda et hopp, om ikke to. Så vi krysser fingrene og håper at vi kan få gleden av formidable elektriske løsninger i et uthus som på alle andre måter kommer til å passe denne designen og dette uttrykket utmerket. Det ville blitt en prikk over i’en som vi ikke engang har turt å drømme om – før nå!

 • Kajsa

  Hej! Vi har skjutit upp vår eldragning alltför länge. Ibland lgår jag upp på natten och drar ut elementsladdarna då jag får katastroftankar att det ska börja slå gnistor och huset ska bli en stor kasa. Jag önskar mig mer ro och vackra detaljer 2016 och mindre sömnlöshet, jobbiga tankar och farliga eluttag.

 • Lina

  Jag köpte en lägenhet tidigare i höstas som jag har hållit på och renoverat. Att kunna addera nya tidsenliga kontakter och strömbrytare när jag efter nyår monterar dit golvlister. Det vore pricken över i:t!

 • Jessica

  Stort grattis till vinsten! ?
  Att få byta ut våra gulnade gamla sorgliga historier till strömbrytare här hemma i vår gamla villa vore rena rama drömmen! På vissa ställen har de befintliga kontakterna t.o.m. spruckit sönder så för säkerhetsaspekten skulle det också vara super ? håller alla tummar jag kan få tag på och hoppas på vinst! ??

 • Linn

  Vårt skrutthus från 1880 håller på att sakta men säkert få sig ett lyft. I vår ska vi dra om all gammal el till ny och säker el. Det hade varit fantastiskt om den nya elen förutom att bli säker också kunde bli så här snygg! 🙂

 • Sara

  Det är svårt att motivera över någon annan, varför jag vill vinna. Sitter väl i samma båt som övriga, med ett vackert hundraårigt hus med lysknappar stora som dasslock. Och lätt gulnade efter år av fingrar och solljus. Charmigt i sig, men dock ett lyft att få installera tidstypiskt i alla rum samtidigt. Den enda renovering man skulle kunne riva av och bli färdig med, om man hade en chans att vinna. Så jag chansar jag också. Annars har jag ändå haft tur i kärlek 😉 Tack för fin blogg med vackra bilder och reflektioner ur verkligheten.

 • Frida

  Jag har bara lyckats att övertala sambon till att få dessa snygga strömbrytare i köket men sen var det stopp, då de kostar en del. Med denna vinst skulle resterande huset även få de snygga strömbrytarna från schneider! Det vore ren el-lycka!

 • Lena

  Den allt för långa renoveringen av vårt lilla hus står still, med dessa härliga uttag och kontakter skulle verkligen lusten komma tillbaka för att fortsätta och äntligen bli klar!

 • Charlotte Bladh

  Har i dagarna förverkligat en gammal dröm och slagit till på en liten studio med totalt renoveringsbehov precis vid havet i Barcelona. Huset är från 1900 och studion behöver all kärlek ❤️ den kan få. Strömbrytarna skulle sitta som pricken över i et. Just ja.. Installationen kan jag sköta själv om Schneiders elektriker inte vill titta lite på Spaniens finaste stad ?

 • Laura

  Vi renoverar ett hus byggt av min farfar och farmor. Innan oss renoverade mina föräldrar i 80-talet och bytte ut alla kontakter och strömbrytare. Det skulle vara roligt att byta om.

 • Emma B

  Dessa uttag vill ja ha,
  Det ska vara något som blir bra.
  Schneiders design är snygg,
  Men gör också att jag kan känna mig trygg.

  Ska precis renovera kök och hall och har spanat in dessa strömbrytare och vägguttag. Vore ju perfekt om det dessutom inte kostade något så här i julklappstider. (;

 • Anna Gustafsson

  Vi håller på att renovera vårt 50-tals hus. Renoveringen har pågått i ca 7 år (vi hade ett barn när vi flyttade in och sedan kom ett till och därefter ett til ?) härligt med barn men renoveringen har tagit föööör lång tid. Men nu äntligen är det slutfix kvar och jag skulle bli väldigt lycklig om dessa fina kontakter fick flytta in i vårt lilla funkishus!!

 • Hannah

  Drömmen om ett hus i sekelskiftesstil är stor. En bit på väg mot den drömmen skulle helt klart vara att byta eluttag och strömbrytare i vårt 2000-tals hus. Kan tyckas att det blir en krock med stilar men visst kan ett modernt hus också ha fina detaljer som dessa.

 • Sara Nilsson

  Det jag önskar mig under granen är nya trosor.
  Mannen, han vill ha nya eldosor.
  Det kan jag förstå och med all rätt.
  I vårt hus är elen gammal och allt sitter snett.
  Huset charmigt och från sena 70-talen
  Men när det gällde elen, var tanken helt galen.
  Vilken lyx det skulle vara med nya strömbrytare, vägguttag och dimmers.
  Jag önskar så att ”we will be the winners”

 • Nina

  Vårt hus från -45,
  vårt älskade hem.
  Det har sin charm
  men ibland håller man sig ej varm.
  När min man åker bort och spelar poker,
  blir allt i huset svart
  och jag letar fel som en toker.
  För att fira en stämningsfull jul
  här i vårt trivsamma skjul
  det är svårt att om el rimma
  men uttag från Schneider vill vi gärna vinna

  Vill också passa på att önska alla en God Jul
  Hoppas alla får en tröja som inte är ful ?????

 • Marie

  Både barn och vuxna i vår familj är barnsligt förtjusta i dessa kontakter och strömbrytare. Lyckan över att få trycka på en så fin och perfekt strömbrytare minns jag väl från min barndom och mina barn har tydligen ärvt den glädjen :). Bra, funktionell och rolig design som är tidlös!

 • Malin

  Vårt gamla gula hus viskar just nu i mitt öra hur underbart det skulle vara att återfå lite av sin forna glans. Den gamla damen på 101 år säger att det skulle vara som att få ett par vackra diamantörhängen som lyser upp både till vardags och fest.Hon viskar även om att det vore fantastiskt att få känns sig vacker. ”Varje klok kvinna och man vet att det är detaljerna som avgör” fortsätter hon envist och enträget och ber att jag åtminstone gör ett försök.

  Vårt gamla hus var lite misskött när vi tog över och vi försöker med varsam hand ge vårt gula hus vad det förtjänar. Vi försöker lyssna in vad huset själv behöver och just nu är den gamla damen tydlig. Hon vill räddas från de vita, sneda och färgfläckade kontakterna och bli mer stilfull och få minnas sina fornstora dagar…

 • Therese

  Min man jobbar mycket med vårt husbygge och detta hade varit bästa julklappen till honom. Dessutom hade min pappa, som är elektriker, blivit så imponerad om vi haft uttag från Schneider ? God Jul ??

 • Emelie

  Jag och min sambo håller just nu på att renovera vårat hus. Denna tar enorm tid (och pengar) då vi gör det mesta själva. För att spara in lite köpte vi uttag från biltema. Något vi bittert ångrar idag, ser dåligt ut och är ingen vidare funktion på dem. Därför skulle jag gärna vinna detta så att vi kan byta ut alla uttag till dessa vackra för att få en fin slutfinish på huset! Såsom det förtjänar.

 • Jonna

  Vi har under de senaste 3,5 åren renoverat vårt drömhus från förra sekelskiftet och är nu ”klara”. Men två saker har fått stryka på foten när pengarna inte räckt till – tapeter, och eluttag + strömbrytare. Dessutom har vi lyckats blanda dimmers hejvilt, alla ser olika ut och vissa ska man trycka på, andra snurra på. Det vore så skönt att få städa upp i elröran!

 • Petronella

  Åh va jag önskar jag kunde rimma
  om hur man med uttagen kan dimma
  Jag vill skapa magi i mitt hus
  utan att elda med vanliga ljus

 • Nora

  Snygg el är aldrig fel! Det vore en dröm att få byta fula nittiotalsströmbrytare och urtag mot dessa drömmar, som pricken över i:et, den där lilla detaljen som liksom GÖR lägenheten.

 • Carin

  Inreder en helt ny lägenhet, en bostadsrätt. För första gången i mitt 39-åriga liv får jag bestämma hur jag vill ha det Känns så bra! Hantverkare och material kostar dock och kassan börjar sina. Det blir ju inte bättre av att jag är ett designfreak ?. En vinst skulle både vara mycket välkommen och otroligt uppskattad.

 • Fanny Eklund

  Renovaserien är definitivt de snyggaste och mest tidlösa strömbrytarna på marknaden. Som studerande tvåbarnsmamma och nybliven husägare av en lanthandel från sekelskiftet vore det fint att få uppgradera 70-tals renoveringen och återinföra tidsenliga material på både tapeter och strömbrytare. Det skulle vara den bästa av klappar!

  Tack för all inspiration och ha en riktigt härlig jul med nära och kära!

 • Sof G

  Jag, sambon, hunden och babyn i magen som väntas i mars har äntligen köpt ett hus efter många år i en trång lägenhet. Vi flyttar in i årsskiftet och längtar så väldigt mycket. Allt behöver renoveras i huset och ivrig som jag är vill jag göra allt på en gång. Men även jag måste inse att det inte går. Det här vore emellertid en drömvinst som skulle föra oss flera steg närmare vårt drömhus!

 • Sofia B

  Vi önskar nya uttag och kontakter till vår el
  Med installation så inget blir fel.
  Ordning och reda bland kontakter och uttag
  Oj, den känslan, vilken underbar dag!

 • Rebecca

  Drömmen! Vi flyttade för tre månader sedan in i vårt första hus. Mitt i renovering och flyttkaos föddes vårt andra barn och det gick inte riktigt sådär smärtfritt och smidigt med livspusslet som vi planerat. Budgeten sprack och vi fick ta en paus för att fokusera på varandras hälsa och välmående istället.

  Nu efter jul drar vi igång lite stillsamt igen, ett projket i taget. Längtar så till den dag då vi kan byta ut alla kontakter och lampknappar. De 23-åriga gulanande strömbrytarna har gjort sitt här. Den här vinsten skulle göra så stor skillnad!

  P.s Tack för fin inspiration, som alltid. Älskar att det finns så kreativa personer i Katrineholm.

 • Sofie

  Våra kära vänner har just köpt ett hus med tillhörande ateljé. Huset är litet, alldeles för litet för tre barn. Men ibland blir man kär och de tog sitt livs chans för vilket fantastiskt hus är det är! Innan dem bodde en dam över 90 år och huset har stått orört en lång tid. Allt är bevarat med kakelugnar och gamla tapeter, dessa kontakter skulle vara världens finaste inflyttningspresent så de sakta kan börja ta hand om det fina gamla hus de fått i sina händer.

 • AnnaA

  Ja du… Vi ska bygga badrum i vår källare. Huset är från 1948 och jag tänker att det skulle passa väldigt bra med brytare och annat i en stil mer passande för huset.

 • Theresia

  Å vilka fina vägguttag! Jag bor inte i en villa utan i en lägenhet från femtiotalet. Den är fin men då jag är uppväxt i hus strävar jag efter att skapa charmen som finns i hus. De knakande trapporna, viskningarna i väggarna och historien i golven saknas men tillsammans med min sambo satsar vi på att skapa en lägenhet med själ. Det är möjligt även för oss Stockholmare som inte har möjlighet att bo i ett gammalt hus. Jag tror att dessa uttag skulle vara fantastiska i vår lägenhet och inspirerande för våra vänner att se vad som är möjligt att åstadkomma efter de förutsättningar vi har i våra lägenheter.

 • Lena-Marie Malmström

  Det är de små detaljerna som gör att allt stämmer! Har länge velat byta ut alla stora, vita och fyrkantiga strömbrytare i vårt gamla hus. Mycket annat har renoverats men att få byta ut till mera tidsenliga strömbrytare hade gjort mig så glad!

 • Hannah

  Ibland springer jag på något som får hjärtat att klappa lite. Det kan vara en blomma, ett vackert tårtfat eller som nu, de mest fantastiska vägguttag och strömbrytare. Har inte tänkt på att vi har en rad olika modeller i vår lägenhet men nu tycks de stirra på mig… Skulle njuta så av en enhetlig, vacker modell. Er fantastiska, klassiska Renovaserie skulle smälta in så fint i vår 20-tals lägenhet. Korsar fingrarna och hoppas på tur!

 • Catrin

  Då vi med nytt hus, behöver lite nytt ljus. Med hjälp av dessa snygga, blir det roligt att bygga. När sedan allt på plats sitter, är det ingen som kan va bitter. Att dessa få vinna, hade varit kul för då hade de varit minna.

 • Markus

  Vårt hus var så sorgset, klädd i plaster och annat strunt. Borta var husets charm, inklädd och övermålad till helt oigenkännligt. Nu har vi med varsam hand försökt att återskapa det som en gång varit och låta huset med lite hjälp på traven återfå sin skönhet från sekelskiftets glansdagar. Med linoljefärg, såpskurade golv och möbler vi rotat fram från vindsvrår tänkte vi att huset skulle få återuppleva sina bättre dagar. Vi har tätat med naturmaterial så som lin och tidningsmassa och hela tiden haft byggnadsvård i bakhuvudet. Vi lämnar inget åt slumpen. Tänk om vi skulle få lägga både vackra och (barn)säkra uttag till de nymålade väggarna och mönstrade tapeterna. Att kombinera gammalt med nytt när det är som bäst. Med elen vågar vi inte chansa! Där ska det vara nytt och dessutom kvalitet som håller, både säkerhets- men också stilmässigt. Det enda vårt charmanta hus saknar, är Renova så vi hoppas kunna skänka huset denna sista detalj så att huset kan stå tryggt i minst hundra år till!

  God Jul och Gott Nytt År!

  Markus

 • Maria

  I vår källare finns bevis: det mesta var vackrare förr. Hus byggdes med omsorg och de små detaljerna var viktiga, ja det syns alltså i vår källare. Strömbrytare och dörrhandtag sitter kvar och minner om den kärlek huset fick när det byggdes 1957. Det här med säkerhet är vi dock bättre på nu, åtminstone när det kommer till el. De strömbrytare och eluttag som Schneider Electrics gör bevisar dessutom att man faktiskt kan kombinera dåtidens skönhet med nutidens säkerhet. Tänk vad fint det hade varit att få vinna just dessa och låta huset få känna den omsorg det en gång fick och samtidigt få oss som bor här att känna oss trygga.

 • Linda

  Den 23:e december blev det klart att vi vunnit budgivningen och att huset skulle bli vårt. Stor lycka då vi efter år i lägenhet, av velanden och beslutsångest, äntligen hittat rätt. Ett till synes oansenligt hus som vi längtar efter att få sätta vår prägel på, att fräscha upp men behålla den gamla själen – produkter från Renova-serien skulle bokstavligen få lysa upp vårt hem. 🙂

 • Anna Vågare

  Anna och Henrik heter vi, tillsammans har två små tjejer Angelina och Adelle.
  År 2016 är något vi ser så mycket fram emot – mycket planering då vi skall renovera vår landshövdingehuslägenhet från 1923 i tidstypisk stil, med bevarade spegeldörrar, brädgolv, kök med alla platsbyggda skafferier i original.
  Vi verkligen älskar vår lägenhet med all dess charm, inklusive skeva väggar och ojämna golv. Nu är det så att vi har påbörjat renovering år 2011, då vi köpte vår fantastiska lägenhet men allt stannade av. Våra barn kom till världen och vardagen fylldes med andra bekymmer.
  Vi brinner för byggnadsvård och just därför planerar denna renovering in i det minsta detalj.
  Att vinna denna tävling hade betytt så mycket för vår lilla familj och varit världens bästa Nyårspresent.
  God Jul och Gott Nytt År på er!

  Hälsningar från Landerigatan i Göteborg

 • Ida

  En tävling med stort motstånd.
  Vi tänder på möjligheterna!
  Om (Ohm!) vi vinner slår vi Volt-er av lycka!
  Vi hoppas att vi inte bara följer strömmen, utan får något slags kontakt med er! Hellre eluttag än kontantuttag vid vår renovering. Vi väntar med spänning… Och hoppas att vi inte tagit oss Watt-en över huvudet!

 • Emma

  Det är detaljerna som gör det extra vackra och dessa skulle verkligen lyfta vardagslivet när man, som jag, har valt att dra ner på omkostnaderna för att kunna vara hemma så mycket som möjligt med barnen.

 • Jill

  Fy 17 va många bra motiveringar! Vad ska jag dra till med som ingen annan skrivit redan?
  Jag och min familj bor i alla fall ett gammalt hus med nya fula eldetaljer. I vårt fall tror jag husets spöke, ”Tant Tora” som finns med oss titt som tätt, skulle bli mest glad av lite mer ”schneidiga” eldetaljer…!

 • Karin

  I vårt 100 åriga torp hade dessa vägguttag och kontakter passat perfekt nu när vi har tagit tag i renoveringen. Först ut är hallen som snart börjar bli klar!

 • Angelica

  Oj två timmar kvar tills tävlingen avslutas, hur kan jag ha missat detta. Känns precis som någon ville visa mig detta..För precis nu i denna stund skulle jag precis sätta mig och kika på olika uttag till vårt badrum som vi håller på och renoverar. Skulle ju varit en dröm och få vinna en sån här tävling och få byta ut alla fula gula uttag som vi har idag! Hoppas och tro ska man alltid! Tack för en fin blogg!

 • Kristin

  Jag skulle vilja vinna för jag behöver en riktig ”handyman” som fixar våra strömbrytare så det blev ordentligt gjort. Schneider Electric är ju bara ? Smak för inredning har jag redan och jag skulle inte ha några problem med att välja strömbrytare och dimmers från Renova-serien om jag fick. Dock är inte ekonomin den bästa då jag är föräldraledig. Vill att det ska vara ”snyggt och säkert” här hemma med små barn runtomkring mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *