SÅDANT JAG TYCKER

#heyswedengovote


Eftersom hon inte heller har något vettigare för sig en söndagskväll, bara lite tidsbrist, så passar hon på att skicka vidare det viktiga tjatet från gårdagens instagram-post. Och dessutom tacka till alla som antar utmaningen att utnyttja sina kanaler för att få fler att rösta. Fy fanken vad bra ni är, hela bunten! Kärlek kommer genom luften!!
”Har hon inget vettigare för sig tänker säkert nån. Det var då ett tjat. Lördagmorgon och allt, i nattskjorta med självutlösare. NÄ faktiskt har hon inte det. Kanske är det allt hon tänker på just nu. Det enda vi pratar om här hemma och överallt. Vi FÅR använda vår röst! Tänk va?! Det är HELT tillåtet ( och jag vill banka in i alla att det är inte en självklarhet ) och vi kan använda den till att rösta bort rasisim, sexism och med säkerhet skydda våra mänskliga rättigheter och att vår demokrati inte sätts på spel. Jag håller med @isabellemcallister ( LÄS ALLT hon skrivit igår! ) – Vilket slags samhälle vill ni ha för ALLA?! Det här handlar inte om något slags litet missnöje som gror. Något ”men det kan väl inte vara så farligt ” . För det är exakt tvärtom – det är så jävla skitfarligt och gör mig livrädd. Har du sett @joelkinnaman ’s video om att på perrongen kanske allt verkar harmlöst men redan stationen efter är annorlunda och DÅ är det försent att kliva av.”
Och sedan länkade jag tillbaka till det här inlägget. Jag tog mig friheten att tipsa om den texten igen – för att jag har den! Friheten alltså. Den kommer jag slåss för och tjata högt om, i all evighet och till tidens ände. #heyswedengovote

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *