FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.


Johanna Bradford tipsar om Caroline Brasch´s bröllop och jag älskar bilderna som Rasmus Weng Karlsen har tagit för Vouge. Bara så äkta, just det skeva och operfekta i allt det MEGA-vackra får mig att aldrig någonsin önska att plocka bort något i en bild, räta upp, eller sådant som är så enkelt i digitala bilder. Jag vet inte om det är analogt fotograferat men känslan är exakt så. Inte tusen tagningar i sökandet av den perfekta bilden.

Mina barn har kommit in i något slags agg mot frukost. Tror att det beror på att de helt enkelt är för trötta av att vara i vardagen igen. Vi gör oftast Nana Ice cream. Men imorgon tror jag att jag provar denna trippel-frulle av Malin.
 

Jag glänser aldrig på tv-program och serier eftersom jag nästan aldrig kollar. Men Sharp Objects, hur bra?

Mari´s blogg blir bara finare för var dag som går. När det kommer inlägg som detta vill jag ta och flytta på direkten till grannhuset. Dessutom har jag ännu en vän som flyttat dit häromdagen. Kanske ska jag slå upp en liten husvagn där bland pang-villorna. Måste dessutom ta tag i bilderna jag tog hos henne när jag och familjen var på besök i somras.

Paulina har kommit igång med bloggandet och inlägg som det här får mig att ta det hela som stavas trädgård med ro. Tack P!

Är väldigt förtjust i Midnatt´s Journal med små stories i bild & textform. Förutom ljuvliga bäddningar (se nedan i färgen Wilted ) så får man små hemma-hos.

Enda nackdelen är att man längtar ihjäl sig till kuddhavet. Gonatt på er klockan nio. Helt matt efter att ha planerat Hidden Places vid Julita Gård under dagen. Fast det blir så fint! Ett par platser kvar!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *