FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.

Måndag alltså. Och fortfarande bitande kyla. Jag brukar alltid ha i bakhuvudet dagen då Liv föddes, 12 mars. Då var det vår! Å andra sidan gifte vi oss 15 maj ett annat år och då snöade det. Låt oss ta ett måndagssvep till 11-kaffet. Påtal om det, måste beställa Fru Vintage´s kaffe, The 11-kaffe.

Jag skrev ju om Castle and Cubby nyligen men jag kan inte låta bli att tipsa igen. Deras små hus är ju sådan dröm. Tror att det är enkelheten i alltsammans som får mig så knäsvag.

Mina barn är fortfarande övertygade om att vi ska flytta till New York. Nomi deppar och säger att vi bara försöker få dem att tänka på annat, ALLT annat än New York. Som exempelvis läxor. Jag menar, inte kan man tänka på läxor, städa och gå ut med vovven i snöstorm om man nu har planer på att flytta till New York…? Hur som helst är jag ju ändå lite ambivalent i frågan och tänker att vi kanske kan bo lite såhär istället? Ett campingkonto på instagram, fint ju.

En av mina största inspirationskällor har, så länge jag minns, varit Elisabeth Dunker som driver Fine Little Day. Så pass att jag senast i helgen erbjöd mig att koka kaffe till henne dagarna i ända och i Göteborg, bara för att få hänga liksom. Det var efter jag spanat in hennes resväskavärld! Såååå. Gulligt! Fast jag tjatar om henne väldigt ofta, fråga min man får ni höra. Vet ingen som är så magiskt påhittig och som är så mycket sin egen.

Påtal om finurligt så var det ju exakt vad denna lilla vas är.

Så visade det sig att detta måndagsinlägg bara handlade om hus! Så kan det bli. Fastnade nämligen i detta konto på instagram. En massa bilder från de där husen där tiden stått still. Wow!
Och strax en Veckomatsedel nära dig.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

 
 
 

2 Comments

  • Josefin Erlingsjö

    Jag tror ni ska åka till det här stället! http://urnatur.se/sv/
    Jag tänkte på det redan du skrev ett inlägg om att bo i en trädkoja. Och i inlägget med att vi människor kanske ska klura lite mer på om vi verkligen MÅSTE flyga hit och dit över hela jorden. Urnatur är nära, helt magiskt och människorna där hur fina som helst. Men var aktsam om vem du har med dig. Min upplevelse var att jag nog skulle bli kär i vem jag än åkte dit med för det var så himla härligt (nu var jag där med min partner så det kändes bara bra).
    Kram! Jossan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *