FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.

Frågar mig hur denna skollovsvecka kommer flyta. Jobb, ett par kurstillfällen och lediga barn är alltid en intressant kombo. Men det gäller att ta det med ro. Vi får se hur jag lyckas…

Just nu kikar jag extra på själva uppbyggandet av blomster. Här är en tutorial hur Anna Potter gör en vid bordsdekoration. Om ni inte redan äger Brooklyn Flowers så är det inte dumt att slå till på ett e för en hundring under bokrean, där finns också många tips. Förresten ni måste kika på detta ytterst hållbara konstverk.

Rusta tar tapetserandet till nya nivåer. Och jag började direkt tänka på skåpprojekt.

Och en garderob nära oss i Paris. Lite som på film eller hur?!

Påtal om nya nivåer tycker jag Amelia Widell vårdar sitt MeliMeli med så proffsig hand. Att det började som en soffa och växer sakta men tvärsäkert mot ett helt concept. Älskar produkterna hon tar fram i allt från färgval till form.

Tapeten som så många undrade om syntes i Milk i en perfekt färgskala.

Och vi avslutar där vi började. Bland blomsterarrangemangen. men de lite mer sparsmakade. Räcker fint så. Från Rowen & Wren

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

 
 

2 Comments

  • Ann Nybergh

    Lite sen sa dar men maste bara overrosa dig med berom for det underbara underbara blogg inlägget om böcker och bokhyllor häromdagen,jag alskar böcker och har jobbat med böcker hela mitt liv sa for mig var det det absolut heaven…
    maste erkänna att det kliade lite i fingrarna att fa smyga in en dag och sortera i alla de fina bokhyllorna ni har, ljuvligt att ni har bokhyllor/travar med böcker i nästan varje rum(precis som jag, ha,ha)
    Tack,tusen tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *