INSPIRATION - INTERIOR,  INSPIRATION - KIDSROOM

Franska hem och ett från Amsterdam.


Häromdagen surfade jag runt på The Socialite Family. Minns inte exakt hur jag hittade dit en gång men den sidan är exakt i min smak. Och det fina är även intervjuerna som alltid ger en bild över hemmen och människorna som bor där. De flesta hemmen är från Frankrike och däromkring.

Georg Hallensleben & Anne Gutman & 3 barn, Paris. Bor i sin studio och tillika hem, samma plats helt enkelt. Det här är helt perfekt för mig.

Paret gör barnböcker och visst känns hemmet som en saga.

Tessa Hop´s & 3 barn, Amsterdam. Blev glad att hitta Tessa här, känd från instagram och en fin intervju.

Kan gå igång på den här typen av hem men vårt hem skulle aldrig kunna vara ens i närheten av såhär cleant. Men det är vackert och väl utvalt.

Camilla Hermand & 4 barn, Paris. Bor i Camillas studio/kontor som också är lika delar bostad. Denna typ av glasdörrar är ju bara underbart. Påtal om glasväggar så ska jag lägga på minnet den vägg som är uppbyggd i Kvänums showroom på Sibyllegatan. Jag åkte i och för sig bara förbi med bussen men skiljeväggen är gjord i som klassiska fönsterbågar och skulle passa fint i vårt hus. Inspo, för mig själv.
 ’
Det jag gillar med The Socialite Family är ju verkligen själva familjefokuset.

Barnrum sida vid sida av annat.

Den perfekta mixen.

Lisa & Julien Ménard & 5 barn, Pau. Bor i ett hus från 40-talet men så nära ett slott man kan komma.

Jag kommer ihåg första gången någon gjorde hemma-hos hemma hos oss. Jisses vad jag städade och städade… Tur att jag fattade efter den gången att det allra bästa är att göra exakt tvärtom.

Ibland får jag höra ”men säg inte att det är loppis, säg att det är nytt så att det går att köpa”. Köpa direkt då möjligen och exakt. Men det fina är ju ändå att vänta. Man får lite inspiration om vad man söker men det är verkligen inte säkert att det blir exakt men just därför blir ju hemmet ditt egna.

Jag tror inte det var det här hemmet. Men jag hittade en önskelampa också.

Alice Bizien & Vincent med 2 barn, Paris. Bor i en gammal saltfabrik omgjord till bostad.

Tänk att det var alldeles övergivet här förut.

Svalt.

Paris alltså. Att det ska vara så enkelt. Bara lite övergivet så kan det bli ditt. Jag kan ha fel, men nog känns det enklare så många gånger. Allt medans vi snärjer in oss i regler, lagar och bygglovsbestämmelser. Eller river. Puts väck, så var den där fabriken borta. Tänk va.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

One Comment

Leave a Reply