INSPIRATION - KIDSROOM,  KIDS

Och så fotograferade jag de finaste rummen i smyg.


Jag har letat i gamla arkiv efter bilder. Det där lät fl0ttare än vad det är… hur strukturerar man ett oändligt hav av bilder?? Hursomhelst så hittar man ju en hel massa gamla bilder. På små barn, 30 centimeter kortare vardera och annat gosigt. Och så kan man hamna i andra barns små universum. Detta är bilder tagna helt i farten, lite i smyg hemma hos andra. Först är Linn´s dotter Isas rum. Linn jobbade ju med mig i flera år och är saknad vill jag lova. En gång satte jag igång en ny kategori här på bloggen hemifrån hennes hem. Det var ju enda inlägget i den kategorin men den är värd att dammas av tycker jag. Linn har det så himla fint hemma hos sig!

Här bor hennes son Leo. Ni vet Leo och stjärnorna. Alltså. här var han pyttis ju. Undrar hur där ser ut nu?

Samma tapet! Fast blå hemma hos Igor. Då var förra sommaren när vi besökte familjen Lagerqvist.

Känner mig hemma i den här tavelväggen.

Mina barn älskar att gotta sig i småplagg sedan de var bebisar. Särskilt Viggo som skulle vilja ha varenda liten minitröja som tavla.

Smygfota barnrum ska nog bli min nya hobby. Bästa rummen. Alltid. Jag kan tänka mig att fotografera utan smyg också. Nu kom jag på en sak. En smart! Vill du att jag fotograferar ditt barns rum, exakt så som det är!? Utan städ och fix. Och bara för att det är så himla fint och inspirerande. Maila mig vetja! Om du sedan vill ha barnet med i farten liksom, så är ju det ett prima tillfälle!

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

2 Comments

Leave a Reply