DIY

DIY – fast det är faktiskt bara januari.


Det där med snöstjärnor må vara det mest simpla. Men lite därför det är som finast. Jag tänker bara på ögonblicket då man vecklade ut de där kopieringspappret i A4-storlek. Som liten insåg man väl förmodligen inte det där med papperskvalitén, men att veckla ut något som slängde upp en hel fantasivärld på väggen, med hjälp av solkatterna. Samtidigt som det plötsligt låg som en sagolik snökristall i handen, den överraskningen kan ju slå även en annan. Och okej då, vi längtar vår. Men det är trots allt bara januari. Så att roa sig med att klippa snöstjärnor är liksom inget fel.

Häng dem för all del. I ett gammalt spinnrockshjul om du känner för det. Annars är favoriten såhär års att tejpa dem på självaste fönsterrutan. Du ska förmodligen putsa fönstren ändå vid mars eller nåt. Nästa år kanske? Och det där med solkatterna. De är som mest nyckfulla såhär års.

Gör såhär:

  • Klipp kvadrater av pappersarken.
  • Vik sedan pappret enligt beskrivningen ovan.
  • Klipp

 

 

  • Och klipp igen. Mallarna ovan visar alltså olika typ av mönster. Om du nu skulle hamna i en insposvacka. Fast det gör man inte. Oftast.


Såhär blir stjärnorna efter våra mallar.

Det är något med spinnrockshjul när det kommer till pyssel. Så jädrans gediget när allt kommer omkring.


Tänk att det var världens sommar egentligen.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

 

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *