DIY,  SUSTAINABILITY

Kan detta vara alla tiders sötaste inslagning?


Idag fick Nomi en sådan himla fin present av sin kompis Tyra. Så fin så jag bad dem göra om själva proceduren framför kameran. Mycket ska man vara med om med en mamma som bloggare… Men i alla fall, förstår ni hur bra jag har det? Inspiration högt och lågt vareviga dag. Nomi fick en nöt. Tyra sade åt henne att hämta en nötknäckare.

Och titta, i nöten låg ett smycke! Vilken grej va?

Tyra berättade att hon haft sönder nöten lite varsamt, inte med en nötknäckare. Sedan lade hon i presenten och limmade på locket med limpistol. Så söt idé! Och nöten i sig är ju så fin, världens tjusigaste förpackning! Och vem har en aning? Tack för nöten liksom.

Och vi sade att det nästan var som kinesiska lyckokakor. Frågan är vem som fått det mest lyckade meddelandet när det kom till den saken.

En badanka.

Sedan var jag ju tvungen att ta den där nöten en extra sväng. Tyra sade ändå att jag kunde behålla den. Tänkte att man kanske kunde använda det hela på nyåret! Som bordsplacering i hemlighet. Eller lyckokakor till alla gäster.

Lekdrottningen Flora har ännu en gång postat fina tips inför nyårslekar.  Som leken som hon döpt till ”tid för eftertanke” tex. Där skulle man kunna förbereda en nötskål liksom. Då blir det ju ännu mer glittrig och högtidligt för en sådan fin lek. Egentligen får man ju plats med ett helt litet nyårsbrev i en valnöt. Vi brukar faktiskt göra som brev med barnen varje nyår, där vi skriver lite om vad var och en tror om det kommande året och så. Och så klistrar vi igen för att öppna om ett år. Då kan vi ju limma ihop nötter istället! Festligt!

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *