LINK LOVE OF THE DAY.,  Okategoriserade

Lite oklart men en massa link love of the day!


Jag har härliga flashbacks på livet som tvillingmamma när Chester och Iris far åt olika håll eller kastar sig över varandras mat. Bara synen av två lika stora och nästan identiska syskon (om än hundvalpar) får mig verkligen att minnas hur overkligt det var stundtals när jag tittade på Charlie och Nomi när de var små bebisar. Liksom ett, två. Samma åt varje håll. Så känns det ju när de är riktigt små, innan man riktigt känner varann. Minns den där texten jag skrev en gång om mitt livs överraskning, då jag fick veta att jag väntade tvillingar…

Såklart jämför jag det inte på något vis med att ha valp-passning om dagarna. Bara det att känslan av den där dubbla gulligheten infinner sig titt som tätt. Fast otillräckligheten är ju betydligt starkare och större med två människobebisar än två små valpar som klarar sig fint, både klättrandes och springandes. Och glatt mumsade på både foder och godis.

Jag kommer inte stoltsera med något adventsinlägg de närmaste dagarna. Mest för att jag tar mig liksom inte utanför huset. Men jag lovar att vara snabb när det sker. Så länge kan ni, för fin och alldeles lagom julstämning, kika in hos Johanna som från och med idag är granne i Allers växande gäng, wow så många bra bloggar som ligger här nu,  och finns numera på Elle Decoration.

Det närmaste jag har i julfeeling bland tusen kvitton är mina supervackra sammetsband. Så fin färgkombo!

Fick en sådan fin present från Linda och Lollo! Som alla andra år måste ju Daily Journal vara bästa julklappen. Faktiskt är den, hur det nu må vara möjligt, ännu finare i år.

Från det ena till andra. Här i högen ligger en bok som heter My life became an adventure. För ett tag sedan var jag på en föreläsning med Gunilla Ek. Barnmorskan som kämpat mot könsstympning i Kenya och Etiopien en hel massa år. Jag satt som klistrad, lyssnade med en klump i magen över hennes berättelser över detta vidriga. Men också så imponerad av hennes otroliga mod och det fantastiska att denna kvinna har gjort och fortfarande gör sådan skillnad för flickor, kvinnor och i förlängningen på hela vår jord. Så viktigt ämne att sätta sig in i och vara medveten om då det även existerar i Sverige. Gunilla Ek är nu nominerad i Svenska hjältar, så värd.

Fattar inte varför det ligger kvistar här och var. Men fint på sitt sätt.

Idag skickades våra visitkort från Norrbacka och jag fingrar dagligen på våra prototyper till smycken. Har jag länkat vidare till det här inlägget förresten, påtal om våra smycken.

Vad gjorde man utan skåp egentligen…Försöker inbilla mig att de är ordningssamma hemma hos oss fast de är precis tvärtom.

Vi kör en liten Link love of the day tycker jag:

Önskar er en fin kväll!
 

4 Comments

  • Agnes - Cashew Kitchen

    Så vackert kaos i dessa bilder <3 Där skulle man vilja gå runt och botanisera. Och tack för länkkärleken fina du! Om du får ett ögonblick eller två över så hinner du kanske med att göra raw saffranskola i alla fall 😉

    • Sofia Vusir Jansson

      Kära Charlott, jag såg ju ditt mail och din kommentar. Och jag skäms så in i vassen att jag inte återkommit, FÖRLÅT! Jag skulle styra upp något smart svar men hade väl svårt att formulera mig över storheten över armbanden. Johanna var tvungen att fara till Australien tidigare än beräknat därför har vi valt att släppa dem i slutet av januari. kanske tokigt sådär efter jul enen den som väntar på något gott. Kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *