54073
post-template-default,single,single-post,postid-54073,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Exakt en sådan lördag man tycker om.


Vilken vecka det har varit. Det där med balanseradet med höstlovslediga barn och jobb blir alltid sådär. Men nu sitter vi i bilen påväg mot Skåne. Landar hos fina vänner i Karlskrona under kvällen. Men en tillbakablick från i lördags innan det. Workshop på Gotland och superhärliga Hotel Stelor. Med allra bästa Babes in Boyland, Nathalie & Matilda.
Eftersom jag är exakt som mina barn och blir åksjuk så snart jag sätter mig i en bil så är nog inte bilblogging min starka sida – när det kommer till text känner jag hur marken under mig svajar. Hoppas ni kan förlora er i vår dag trots det. Kanske kan en hel massa bilder ge er fin inspiration från kransar, dukningar och finaste hänget. Tack kära Matilda & Nathalie!

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Sofia Vusir Jansson

sofia@mokkasin.com
2 Comments
 • Kristin på krickelin

  2 november, 2017at20:43 Svara

  Wow wow wow!!!! Svimmar så vackert.

  • Sofia Vusir Jansson

   3 november, 2017at07:09 Svara

   Vackraste stället!

Post a Comment