FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee fast på en torsdag.

Jag längtar fruktansvärt mycket efter Paris just nu. Skulle inte ha något emot att ta halva syrenbusken och ta en promenad sådär bara. Bild som print, vackert här.

Elsa Billgren har kickat igång en tjusig hemsida för hennes uthyrning av vintageklänningar, hittas här! Och om möhippa by Elsa, personal shopping och konsultation. Sååå värt, som mina barn skulle säga. Hemsidan är skapad som examensprojekt av två studenter, så snyggt jobbat tycker jag.

Hittade det här köket och insåg för tusende gången hur smart det är med skåp i hörn. Platsbyggda gärna. Jag gjorde ju ett hörnskåpsköp men skåpet fick nytt hem raskt pågrund av inte särskilt genomtänkt hörnköp

 

Så inspirerad av denna kvinna. På bara några futtiga år har hon byggt Bag-all till något superstort. Och fint på alla sätt. Jag skrev om det när det hela var alldeles nytt och vi sålde dessa påsar på Mokkasin-affären. Sedan har det vuxit till så många fler påsar och väskår, med möjlighet att personifiera och göra unikt med både tillbehör och monogram (jag fullkomligt ÄLSKAR sådant) . Första butiken i hemkvarteren Brooklyn, sedan följde flera och nu senast får Stockholm sin egen på Roslagsgatan 21 kolla in @bagallswedenOch egen bok såklart, ATT jag vill läsa allt om Drömfångaren Jennifer Jansch, finns på svenska också. 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *