DAILY LIFE

please reuse ~ waste reduce.

Återanvänding gör mig varm i hjärtat, alltid. Egentligen bara självklart och sådär som allt borde vara. Spara och använd igen. Inget konstigt alls. Rädda-jorden-tänk. Det är ju ändå 2013 och allt annat känns så himla omodernt.  Och jag älskar att höra när affärens kunder sparar band och silkespappersark, det är därför vi tycker om att använda bra och fint sådant. För att man ska vilja spara. Att man inte kan med att slänga i papperskorgen. Att man tar dem till egna paket, pysslar med dem och låter dem ha extraliv.
 
För att göra någonting åt hela alltet startade New York- baserade stylisten Jennifer Jansch sitt Bag-all (klicka er in på hemsidan för att kolla den tjusiga platsen i Vanity Fair). Med sanningen i bagaget om att bara USA slänger iväg 4 miljoner ton av presentpapper vid varje högtid så skapade hon Bag-all som  slår all världens presentpåsar med råge. På alla sätt och vis. Glöm blanka folierade påsar med fulband, som är trasiga redan innan man fått i själva presenten i dem. De här påsarna är perfekta. För det första är de ju så snygga så man svimmar lite. De i rött, vitt och svart är såklart julen 2013 kollektionen. För de andra så är det liksom en fröjd att sänka ner något i de där påsarna, det finns ett mått för allt. De stora är verkligen stora och inte bara något halvdant tjafs. Jag fick ner en pläd utan problem eller en tutu och till husklossarna var de lysande. I mellanpåsen rymdes till exempel en babyjournal och en bon jovi, gullisen. Och den lilla blev full med finaste  Rifle som förresten är påväg över atlanten med påfyllning och nytt som dessa fina i tre sorter.
 
Och det allra bästa är, att jag ser tusen och en möjlighet till vad man kan använda dem till igen. Självklart får de gärna bli en present igen till någon annan men som allsköns förvaring är de perfekta.  

.

Det finns även en inte lika julig kollektion av bag-all påsar. Otippat nog kanske ni tänker så är min favorit just den grå. Bara för den är så himla fin ihop med mina libertyband och loppisspetsar. Alla påsarna hittar ni under Finheter.

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *