inte alls så mycket flärd från min sida. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
40544
post-template-default,single,single-post,postid-40544,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

inte alls så mycket flärd från min sida.

Det värsta med att inte blogga på en vecka typ är att man får vaga känningar av att – ska jag blogga nu får det allt vara i världsklass. Och så går det ändå fler dagar. Och man får ännu mer svacka av att man inte sitter på det där panginlägget. Jag jobbar intensivt just nu, väldigt roligt och mycket rörigt. Imorse gick jag upp supertidigt, och när min syster till promenadkompis ändå var krasslig så kände jag peppen på ordning. En timme senare skulle allt vara tiptop var min plan. Tyvärr insåg jag 6.20 att det kanske är något allvarligt fel på min sida av ordninghet. Rent personligt alltså. Å! Vid 7 var jag nästan gråtfärdig över den ständigt återkommande insikten.

Påtal om något helt annat…

 • Jag vill ha Brita´s jeans.  För övrigt såg jag hennes man i en bra föreställning för lite sedan. Gå och se om du får chansen. Om du vill bli träningspepp fast på ett kul sätt.
 • Vi har haft familjedepp då det visade sig att ingen under 13 slinker in på Bråvalla Men om du är helt säkert över (inte ens två månader senare) så blir det nog väldigt bra.
 • Vi suktar efter både rullgardinerna och drömsängen.   Alltså, vad är det för typ av säng? Någon som vet? Förövrigt har min yngsta dotter ”sprungit” på en annan antik önskan, damskrivbord. Något som jag inte visste fanns, men inser att det är direkta sagovibbar på denna typ av skrivbord.
 • Hittade en matblogg jag gillade.
 • Och en klänning jag älskade.
 • Sedan tänkte jag att shorts var länge sedan.

 

Och från det faktiskt flärdiga på annat håll, återgår jag till hur man bygger träd och skapar berg… På återseende.

2 Comments
 • Elin Westermark

  4 maj, 2017 at 21:34 Svara

  Åh, tråkigt att det ska kännas så.. Du inspirerar alltid, och oavsett, det finns nog bara i dig och du gör det med både bild och text! Fint att du delar när det känns tungt också! Hoppas på varm sol, återhämtning och massor av mjukhet till dig!

 • Michelle

  6 maj, 2017 at 08:09 Svara

  Jag står inför val av tapet till
  Mitt vardagsrum. Ganska däker på att det blir chrysantemum toile. Men ännu osäker på färgställning. Att se dem i någons hem gör mycket. Krickelin har en variant som är väldigt fin, grön turkos. Din är också underbar, vilken är det du har? Skulle vara evigt tacksam för svar! Då kan jag beställa provbitar och se hemma mot mina möbler osv.

Post a Comment