DAILY LIFE

5 x blommigt

Men gaah jag har hamnat i en bloggsvacka. Det är väl lika så bra att definiera det på så vis. Jag visste att maj månad ,och juni med, skulle bli smått hysteriska så jag försöker att go with the flow liksom. Fast på ett mjukt sätt. Och skala bort en hel massa. Lite som – det jag hinner, det hinner jag. Och då blir det kanske lite svacka här och lite där. Men det får vara en världslig sak.

För övrigt har jag klätt ett äppleträd och en syren med en och en halv björk. Björken var redan nerhuggen för nya hus och jag behövde sommarkänsla. Det blev bra fast nu ser det ut som äppelträdet har ris över sig. Tänk om jag glömmer ta bort innan äppelblomstren kommer. Det bör inte ske.

Jag fångade in den här stelfrusna lilla blomman, det är därför den är så immig. Fint att ge bort i burk istället för plastkruka. Om man måste välja på dessa, vill säga.

Köpte en somrig lampa för idag snöade det fast termometern stod på 10 grader plus. Det måste ha varit isigt värre uppe bland molnen.

Därför passade det extra fint att Nomi hade blommor på kinden.

Och hur kalla molnen än är och att vi kanske inte borde ha tagit bort innerfönstrena så bara älskar man ju ljuset. Solen går runt vårt hus och går ner i samma rum som den börjar om morgonen. Och jag gillar solen om kvällen allra mest…

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *