DAILY LIFE

fredags-hej.

Den här fredagen har jag mest roat mig med att knäcka idéer. Det är ju alltid bra. Blev förvånad när jag såg att matttrase-remsorna verkade komma från något slags underklädesplagg. Å andra sidan var de kanske de bästa remsor jag hittat någongång och lite flärdiga sådär med spetsrester.

Tog en paus och tänkte att jag borde ta bort lite julpynt. En låda per barn. Sedan åkte jag mest runt. Köpte en våg från 20-talet till en teaterföreställning. Baxade en låtstasväxt till vår bil. Och insåg det väldigt bra med en plåtverkstad och deras spillbitar. Prisskillnad i jämförelse med ett byggvaruhus ca 2670 kronor.

Fick panikkänsla för sticklingarna och var tvungen att plantera de arma stackarna.

Hade köpt gamla sockerkaksformar till en annan sak men rätt bra såhär, i brist på fat.

Gamla mässingsuppläggningsfat och runda brickor är fint som fat annars.

Var tvungen att sno den enda kvisten som slagit ut. Hej fredag! Önskar er en fin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *