DAILY LIFE

Allra finaste gästen!

Det är verkligen inte varje dag en Varbergs-tjej kliver av i Katrineholm. Men plötsligt händer det. Lyckost mig kan man säga, när Kristin, stannar till påväg hem från händelsernas centrum och gårdagens gala. Hur snygg var hon inte en alldeles vanlig tisdag och igår alldeles smashing tillsammans med Malin Persson och Daniella Witte. Under Elle Decoration Swedish Design Awards delades bla priset Årets inredningsbloggare ut, där även Kristin var nominerad. Vinsten gick till Jannice Wistrand på Add Simplicity, grattis!!

I alla fall var solen tillbaka helt plötsligt idag och vi kunde sitta i verandan för första gången på hela vintern. Precis som förra året. Märkligt nog insåg jag nyss att jag skrivit just då att våren kom samtidigt som Kristin och faktiskt var det exakt samma idag. Trots 7 minusgrader sken solen som aldrig förr den senaste tiden och Viggo berättade att skolpromenaden helt plötsligt tog ynka 6 minuter istället för den gamla vanliga kvarten, helt enkelt bara för att han hade morgonsol i ryggen.

Vi flyttade efter solen och åt semlor och pratade. Och pratade mera. Bästa tisdagen.

Kristin och Miranda´s For Good Luck  utvecklas och utför storstilade förändringar för var dag som går. Kläder, smycken och accessoarer i egen design. Armbandet med turkosa stenar är påväg in och en hel massa fantasisak ringar. Håll koll via deras instagram. Tack Kristin att du satte lite extra glitter på min dag!

7 Comments

Leave a Reply