DAILY LIFE

KRICKELIN PÅ MIN VERANDA

MX8A0670

Det allra lyxigaste som kan hända en tisdag är väl att en fin vän hoppar av tåget sådär mittemellan Stockholm och Göteborg. Precis så hände mig idag, när Kristin tog ett stopp här för lunch. Sådant kan jag leva på i evigheter. Oväntade besök är kanske bland det allra bästa här i livet, åtminstone när de är av sådant här fint slag.

MX8A0679

Kristin hade absolut vackraste ringen på fingret. Handgjord, med guldnäbb och allt. En nyhet hos For Good Luck Tycker verkligen om dessa ringar, nästan som ett plagg fast det är en ring. Alltså, den ger så mycket feeling. Som en vacker favoritklänning ungefär. Ja du fattar säkert hur jag menar…

MX8A0697

Sorgligt nog var Kristin tvungen att ta tåget hem till Varberg. Som tur var fick vi muntra upp hos med hemmabakta semlor från min mamma.  Men kika in på Krickelin så får ni se hur vårt hem såg ut idag, och vad Nomi hade gömt till hennes idol, med instruktion så vi inte skulle glömma att kika. Så himla härligt att se ens egen vardag genom Kristins begåvade kamerablick.

MX8A0780

Och sedan tror jag att våren kom i samma veva som Kristin dök upp. Eller det är såklart att den gjorde. Och å jag vet ju så väl att jag sagt det förut, men så snöar det igen. Och igen. Men nu så är det nog sant.

4 Comments

Leave a Reply