FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.

Snöfall, måndag och Stockholm Design Week fast det enda jag tänker är att jag vill göra något sådant här.

För övrigt funderar jag en hel del just nu på vårt hem. Inte på något vis vilka möbler vi önskar eller tapeter vi drömmer om. Snarare hur kreativa verktyg och instrument kan ta en ännu större del än vad de redan gör hos oss. Vi har ett stort hus och det som är allra härligast med det är att sådant vi gillar att göra kan ta plats. I ett par år har vi drömt om en drejskiva, allt sedan vi satte alla på drejning en dag på Gotland. Inte för att vi ska bli stjärnkeramiker utan snarare för att ha möjlighet att uppleva vad en lerklump kan göra med en. Om någon som läser har en drejskivan till salu kan du gärna höra av dig.

Och jag längtar ihjäl mig till Paris. Så mycket att jag förlorar mig själv i egna minnen. Inser att min Paris-kategori här på bloggen behöver alldeles nya dagar.

Vår familj som alltid behöver två hotellrum har bestämt att det hädanefter alltid får bli lägenhet. Vi har aldrig hyrt av Kid and Coe men hört gott om dem. Känns ju rätt soft att landa såhär… Amsterdam går också bra.

Och möta våren i en och annan volang känns högst självklart trots att jag har fyra stickade tröjor på mig just nu. Vårt hus byggt 1913, snålblåst och singlande snöflingor är en knepig kombo. Önskar dig en fin vecka.

8 Comments

Leave a Reply