AT WORK,  INSPIRATION - KIDSROOM

som guld fast utan glitter.

mokkasin-for-no74-1

My pictures for No 74 – Wallpaper Blossom/Mr Perswall

Att följa Numero 74 på instagram är härligt. Inte bara för att bilderna är mig extra kära utan för att de liksom har en plan med sitt postande och dagarna följer en alldeles särskild färg. Just nu är det gulddagar. Eller senap. Eller ockra. En av mina absolutfärger.

mokkasin-for-no74-3

Den dagen plockade vi in Nomi i en liten ateljé med den antika, franska mannekängen som hon fått av en vän.

mokkasin-for-no74-4

Sammet, sammet och också en väggdekoration.

mokkasin-for-no74-5

Minns ni när vi besökte Numero 74 i Chiang Mai? Resan har en egen kategori här. Om du inte redan läst om själva företaget och deras älskvärda sätt att driva det, måste du göra det. Det är fantastiskt och så inspirerande. Jag är så himla stolt att få möjlighet att få vara en del av allt detta och jobba så nära dem.

mokkasin-for-no74-2

Godmorgon torsdag då. Idag ska vi vara med på radio och prata kostym. Direktsänt runt 10-snåret.

One Comment

  • Maria

    Underbara bilder, som alltid;-) , underbar guld-senap-ockra-färg! Och tack för Numero 74-instagramtipset, det hade jag inte tänkt på att man kunde följa så det blir roligt att kolla igenom nu! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *