Hemma. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
36875
post-template-default,single,single-post,postid-36875,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hemma.

27092016-27092016-mx8a2536-3

Hej och välkomna hit! Till min alldeles egna sida. Det har varit en fin tid på Lovely Life, sida vid sida av begåvade kollegor men någonstans har jag längtat efter att vara som hemma. Där jag bestämmer alldeles själv vilken väg jag ska gå. Jag tror att jag behöver det för att utvecklas i det jag gör. Lyssna till min egen magkänsla och följa den oavsett om det oftast ger mig fjärilar i magen och känslan av ett darrande asplöv. Jag har en plan med bloggen, jag har en plan för hösten och framåt och jag hoppas ni vill hänga med. Tack Kristo för hjälpen med allt detta, min ständiga support i teknikdjungeln.

Och till er mina kära läsare, både nya som gamla. Jag vill bara säga tack! Ni vet att jag tycker ni är världens absolut snällaste och det är jag evigt glad för. Jag sparar alla ord, mail och kommentarer sådär närmast hjärtat för jag vet att de ger mig energi och lust att fortsätta.

Och om jag får lov att be er om en sak.. Jag skulle så gärna vilja ha feedback om den nya sidan, ris och ros och allt däremellan. Sidan är fortfarande under uppbyggnad men berätta, vad funkar härinne och vad gör det inte.  Jag skulle dessutom bli superglad om ni ville önska. Vad vill ni läsa, vad vill ni se? Stort som litet. Vad är trist och vad är precis tvärtom. Vad kan bli bättre? Det skulle kännas extra fint att ta det med mig.

 

Puss & kram

Sofia

27092016-27092016-mx8a2516-3

37 Comments
 • Miri

  28 september, 2016 at 09:41 Svara

  Tillykke med dit nye sted 🙂 Så fint herinde ! Du spørger selv og derfor fortæller jeg det; Jeg har lidt svært ved st læse teksten, den er lys og uskarp. Glæder mig til at følge dig herinde 🙂

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 09:44 Svara

   Tusen tack Miri! För fina ord och för att du berättar vad som funkar mindre bra. Vi har nu gjort texten mörkare, hoppas det blir bättre så! kram Sofia

 • Maren Ingeborg Gråblomst

  28 september, 2016 at 09:43 Svara

  Hei Sofia, og gratulerer med ”eget hjem”, det ser strålende ut! Jeg henger med uansett hvilke planer du har for bloggen, for det har vist seg at du klarer å legge en magi i alt du gjør, og det er den som fanger meg aller mest. Men siden du vil at vi skal ønske oss noe (så herlig!) så ønsker jeg meg nok mer av d e g – hva som driver deg (følger du hjertet og lidenskapen, eller er det noe annet?), litt konkret om hvor du henter inspirasjon, hvordan du tenker business, dine drømmer og mål, alt du kan tenke deg å dele … Du er så inspirerende og modig, samtidig så virker du så ydmyk og oppriktig – for en superkombo! Heia deg og dine planer!

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 09:46 Svara

   Tack snälla Maren! Vilka fina ord och jag ska absolut dela med mig av mera ”mig” Gärna!! Kram Sofia

 • anna nybergh

  28 september, 2016 at 10:51 Svara

  Fantastiskt fint!!Tycker det ar helt suveränt att du har samlat allt pa ett ställe ,snälla fortsatt gärna som du har gjort,alskar speciellt dina langa blogg inlagg,det blir som att lasa en story,ibland en saga och det tycker jag ar sa himla fint och mysigt!!Du ar otroligt duktig ,den enda jag skulle önska ar att det fanns fler prints/fotokonst att kopa av dina bilder…
  Stor Kram!

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 10:03 Svara

   Tusen tack Anna! Och vad fint du beskriver mina långa inlägg. Tack. Jag som ofta funderat över att de blir FÖR långa men då ska jag spara i tanken att någon tycker om dem som en saga. Det låter så himla fint! Det kommer snart möjlighet att köpa flera prints. Stor kram tillbaka!

 • Anna

  28 september, 2016 at 11:09 Svara

  Hel rätt att köra på egen plattform! Dina bilder och du är liksom för ”stor” (på ett positivt sätt) för att samsas. Jag älskar alla dina bilder och små berättelse och längtar bara tills du samlar alla dina bästa grejer i en fin bok, med matta sidor och snirkliga bokstäver. Så jag kan bläddra i soffan hemma när jag vill, utan att ”scrolla”. Kör på – du är unik!

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 10:04 Svara

   Å tack Anna! Vilken rar kommentar! Å ja tänk vad man önskedrömmer om att göra bok! Kram Sofia

 • Linn

  28 september, 2016 at 11:31 Svara

  Här är så himla fint – det ska bli kul att följa med och se hur allt blir. Det kan ju inte bli annat än magiskt i din värld! Jag tycker att texten är en aning för ljus, den är lite svår att läsa. Annars är allt tipp-topp! 🙂

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 10:05 Svara

   Tack så väldigt mycket Linn! och tack för feedback om texten, jag hoppas den är lättare att läsa nu! Kramar Sofia

 • Vicky Fernandez

  28 september, 2016 at 12:19 Svara

  Ohh! i love your work and your new blog. Lovely. I´m from Argentina so I need your posts in spanich 😉 nuy I know is very difficult but in english too it will be amazing. Your images are wonderful but I know you can take more readers like me if all can read the posts.<3

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 10:06 Svara

   Thank you so much Vicky! I wish for translation in English, it had been super nice! Working on it. Love, Sofia

 • Weronica - Living by W/Days and Weekends

  28 september, 2016 at 12:33 Svara

  Så fint du har det här, Sofia! Jag fortsätter i vanlig ordning att följa dig. Varmt lycka till framåt!

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 10:07 Svara

   Tusen tack Weronica! Jag är tacksam att vi fortsätter att följas åt. Stor kram, Sofia

 • Så fint Sofia! Det här känns som du (fast jag ju inte alla känner dig annat än genom bloggen!) Jag läser gärna mer om ditt hem, diy, och vardagsliv! Och håller med tidigare kommentarer om att texten skulle kunna vara lite mörkare för att lättare läsas.

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 10:09 Svara

   Tack snälla Victoria för fina ord! Och tusen tack för att du delar med mig om vad du vill se här, det lägger jag på minnet. Hoppas texten är bättre nu! Kramar Sofia

 • Monica Jansson

  28 september, 2016 at 14:35 Svara

  Lycka till? Dina bilder är magiska.

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 10:09 Svara

   Mamma! Tack snälla!! Kramar!

 • Bitte

  28 september, 2016 at 15:03 Svara

  Önskar dej lycka till, du har en underbar förmåga att förmedla en känsla i ett rum! Gillar verkligen din stil och kommer att vara här inne ganska ofta nu
  eftersom jag snart får ett nytt boende med en gympasal i original från 30-talet som vardagsrum 🙂

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 10:10 Svara

   Tusen tack Bitte! Och ojojoj vilken dröm! Du vill inte ha fikabesök 😉 Kram Sofia

   • Bitte

    29 september, 2016 at 10:36 Svara

    Du är så välkommen framåt våren 🙂

 • Elin Moqvist

  28 september, 2016 at 16:46 Svara

  Så fint Sofia ? oavsett vart du håller hus! Håller med några ovan om dina långa inlägg som blir som sagor, fint att läsa. Och så tyckte jag jag om din kategori ”for the monday coffee” som jag gärna skulle vilja se i fortsättningen också!
  Puss & kram

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 10:11 Svara

   Tack söta Elin! Och så himla fint att du ser mina inlägg som sagor, det kommer jag alltid att bära med mig. Absolut kommer ”for the monday coffee” igen! Puss och kram!

 • Margith Bonde Clarup

  28 september, 2016 at 17:58 Svara

  Held og lykke på din nye vej, din egen vej.

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 10:11 Svara

   Tusen tack Margith!
   Kram!!

 • Annika Knoche

  28 september, 2016 at 19:28 Svara

  Ingen tar bilder som du! Tycker att bloggen är magisk och din webbshop likaså!?

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 10:12 Svara

   Tack snälla Annika! Kramar!

 • Johanna Friman

  28 september, 2016 at 21:41 Svara

  Klart du ska va hemma! jag önskar mig höst, Jul, vinter mys tips, kransar, höstliga blommor, höstmysigabarnstumpor, terassen om vintern? Ash… Vad vet jag. Allt du gör är så bra och dör finns ingen som kan mäta sig med dig. Fick jag välja en och fika med så var det dig! Kram på dig o dina från Johanna

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 10:12 Svara

   Tack söta Johanna för så fina ord och sköna tips! Dem tar jag med mig på vägen! Å vad fint att du önskar en fika, kramar!

 • Karolina

  29 september, 2016 at 06:45 Svara

  Hej Sofia!

  Bloggen är superfin. Jag tycker om att bilderna är så stora och att bildmaterialet får särskilt stort utrymme. Det stärker upplevelsen av att får träda in i en magiska värld, vilket ju dina foton och berättelser så ofta utgör. Jag tänker dock att det vore enklare att läsa om inte texten har samma bredd som bilderna, utan att text-styckena har större marginaler och därmed blir smalare. Det kan ju vara ett estetiskt val att göra allting lika brett, men ville i alla falla nämna detta, eftersom du sökte feedback.

  Stort lycka till med den nya plattformen!

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 10:13 Svara

   Tusen tack Karolina! Vad glad jag blir av dina ord! Och jättebra tips, ska se om det går att lösa. Stor kram!

 • katarina

  29 september, 2016 at 09:19 Svara

  Äntligen!!! Du är för stor för Lovely Life!!!! Lycka Till!

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 10:14 Svara

   Tack snälla Katarina! Kramar!

 • Mia Linnman

  29 september, 2016 at 09:36 Svara

  Sofia, din stil och dina bilder är helt fantastiska. Jag återvänder ofta för att få inspiration och blir aldrig besviken. Stort lycka till! Kram

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 10:15 Svara

   Tack snälla Mia, vad glad jag blir för dina ord! Stor kram Sofia

 • Cattis

  29 september, 2016 at 15:51 Svara

  Underbar, fantastisk, inspirerande och magisk blogg! 🙂 Jobbar på kundtjänst och när tiden finns kikar jag ofta in till din blogg under dagen och inspireras av alla dina fantastiska bilder och inlägg. Lycka till med nya bloggen och ha en härlig magisk höst! 🙂

  • Mokkasin

   29 september, 2016 at 18:15 Svara

   Tusen tack Cattis! Jag älskar att höra på vilket sätt man läser min blogg, tack för du delar med dig! Kram och magisk höst till dig med!

Post a Comment