DAILY LIFE

Hemma.

27092016-27092016-mx8a2536-3

Hej och välkomna hit! Till min alldeles egna sida. Det har varit en fin tid på Lovely Life, sida vid sida av begåvade kollegor men någonstans har jag längtat efter att vara som hemma. Där jag bestämmer alldeles själv vilken väg jag ska gå. Jag tror att jag behöver det för att utvecklas i det jag gör. Lyssna till min egen magkänsla och följa den oavsett om det oftast ger mig fjärilar i magen och känslan av ett darrande asplöv. Jag har en plan med bloggen, jag har en plan för hösten och framåt och jag hoppas ni vill hänga med. Tack Kristo för hjälpen med allt detta, min ständiga support i teknikdjungeln.

Och till er mina kära läsare, både nya som gamla. Jag vill bara säga tack! Ni vet att jag tycker ni är världens absolut snällaste och det är jag evigt glad för. Jag sparar alla ord, mail och kommentarer sådär närmast hjärtat för jag vet att de ger mig energi och lust att fortsätta.

Och om jag får lov att be er om en sak.. Jag skulle så gärna vilja ha feedback om den nya sidan, ris och ros och allt däremellan. Sidan är fortfarande under uppbyggnad men berätta, vad funkar härinne och vad gör det inte.  Jag skulle dessutom bli superglad om ni ville önska. Vad vill ni läsa, vad vill ni se? Stort som litet. Vad är trist och vad är precis tvärtom. Vad kan bli bättre? Det skulle kännas extra fint att ta det med mig.

 

Puss & kram

Sofia

27092016-27092016-mx8a2516-3

37 Comments

 • Miri

  Tillykke med dit nye sted 🙂 Så fint herinde ! Du spørger selv og derfor fortæller jeg det; Jeg har lidt svært ved st læse teksten, den er lys og uskarp. Glæder mig til at følge dig herinde 🙂

  • Mokkasin

   Tusen tack Miri! För fina ord och för att du berättar vad som funkar mindre bra. Vi har nu gjort texten mörkare, hoppas det blir bättre så! kram Sofia

 • Maren Ingeborg Gråblomst

  Hei Sofia, og gratulerer med ”eget hjem”, det ser strålende ut! Jeg henger med uansett hvilke planer du har for bloggen, for det har vist seg at du klarer å legge en magi i alt du gjør, og det er den som fanger meg aller mest. Men siden du vil at vi skal ønske oss noe (så herlig!) så ønsker jeg meg nok mer av d e g – hva som driver deg (følger du hjertet og lidenskapen, eller er det noe annet?), litt konkret om hvor du henter inspirasjon, hvordan du tenker business, dine drømmer og mål, alt du kan tenke deg å dele … Du er så inspirerende og modig, samtidig så virker du så ydmyk og oppriktig – for en superkombo! Heia deg og dine planer!

 • anna nybergh

  Fantastiskt fint!!Tycker det ar helt suveränt att du har samlat allt pa ett ställe ,snälla fortsatt gärna som du har gjort,alskar speciellt dina langa blogg inlagg,det blir som att lasa en story,ibland en saga och det tycker jag ar sa himla fint och mysigt!!Du ar otroligt duktig ,den enda jag skulle önska ar att det fanns fler prints/fotokonst att kopa av dina bilder…
  Stor Kram!

  • Mokkasin

   Tusen tack Anna! Och vad fint du beskriver mina långa inlägg. Tack. Jag som ofta funderat över att de blir FÖR långa men då ska jag spara i tanken att någon tycker om dem som en saga. Det låter så himla fint! Det kommer snart möjlighet att köpa flera prints. Stor kram tillbaka!

 • Anna

  Hel rätt att köra på egen plattform! Dina bilder och du är liksom för ”stor” (på ett positivt sätt) för att samsas. Jag älskar alla dina bilder och små berättelse och längtar bara tills du samlar alla dina bästa grejer i en fin bok, med matta sidor och snirkliga bokstäver. Så jag kan bläddra i soffan hemma när jag vill, utan att ”scrolla”. Kör på – du är unik!

 • Linn

  Här är så himla fint – det ska bli kul att följa med och se hur allt blir. Det kan ju inte bli annat än magiskt i din värld! Jag tycker att texten är en aning för ljus, den är lite svår att läsa. Annars är allt tipp-topp! 🙂

 • Vicky Fernandez

  Ohh! i love your work and your new blog. Lovely. I´m from Argentina so I need your posts in spanich 😉 nuy I know is very difficult but in english too it will be amazing. Your images are wonderful but I know you can take more readers like me if all can read the posts.<3

  • Mokkasin

   Tack snälla Victoria för fina ord! Och tusen tack för att du delar med mig om vad du vill se här, det lägger jag på minnet. Hoppas texten är bättre nu! Kramar Sofia

 • Bitte

  Önskar dej lycka till, du har en underbar förmåga att förmedla en känsla i ett rum! Gillar verkligen din stil och kommer att vara här inne ganska ofta nu
  eftersom jag snart får ett nytt boende med en gympasal i original från 30-talet som vardagsrum 🙂

 • Elin Moqvist

  Så fint Sofia ? oavsett vart du håller hus! Håller med några ovan om dina långa inlägg som blir som sagor, fint att läsa. Och så tyckte jag jag om din kategori ”for the monday coffee” som jag gärna skulle vilja se i fortsättningen också!
  Puss & kram

  • Mokkasin

   Tack söta Elin! Och så himla fint att du ser mina inlägg som sagor, det kommer jag alltid att bära med mig. Absolut kommer ”for the monday coffee” igen! Puss och kram!

 • Johanna Friman

  Klart du ska va hemma! jag önskar mig höst, Jul, vinter mys tips, kransar, höstliga blommor, höstmysigabarnstumpor, terassen om vintern? Ash… Vad vet jag. Allt du gör är så bra och dör finns ingen som kan mäta sig med dig. Fick jag välja en och fika med så var det dig! Kram på dig o dina från Johanna

  • Mokkasin

   Tack söta Johanna för så fina ord och sköna tips! Dem tar jag med mig på vägen! Å vad fint att du önskar en fika, kramar!

 • Karolina

  Hej Sofia!

  Bloggen är superfin. Jag tycker om att bilderna är så stora och att bildmaterialet får särskilt stort utrymme. Det stärker upplevelsen av att får träda in i en magiska värld, vilket ju dina foton och berättelser så ofta utgör. Jag tänker dock att det vore enklare att läsa om inte texten har samma bredd som bilderna, utan att text-styckena har större marginaler och därmed blir smalare. Det kan ju vara ett estetiskt val att göra allting lika brett, men ville i alla falla nämna detta, eftersom du sökte feedback.

  Stort lycka till med den nya plattformen!

 • Cattis

  Underbar, fantastisk, inspirerande och magisk blogg! 🙂 Jobbar på kundtjänst och när tiden finns kikar jag ofta in till din blogg under dagen och inspireras av alla dina fantastiska bilder och inlägg. Lycka till med nya bloggen och ha en härlig magisk höst! 🙂

  • Mokkasin

   Tusen tack Cattis! Jag älskar att höra på vilket sätt man läser min blogg, tack för du delar med dig! Kram och magisk höst till dig med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *