DIY,  INSPIRATION - DAILY LIFE

dimmigt

hhhjjjjjjjmatlllllin

Ni skulle se vårt vardagsrum just nu. Men ni får bara en liten snutt, annars blir det inget roligt sedan. Har ägnat helgen åt rekvisitatillverkning. Alltid lika kul. Alltid lika intressant röra. Det som är ännu mer intressant är att ingen numera ens höjer på ögonbryna när de kommer hem till oss. Det hinner ju cirkulera en hel del av barnens kompisar under en helg, inklusive ett gäng sovgäster. Men de liksom bara kliver försiktigt rakt igenom det ena och det andra projektet, placerar en keyboard mitt bland alla färgburkar och låtsats som ingenting…

hhhjjjjjjjmatlllllin-2

Har funderat väldigt mycket på färg och valet föll på en liten ihopplockad kollektion från Nordsjö. Inkluderat Krickelins dimblå. Som man kanske kan säga är en typisk fransk blå i mina ögon, som kjolen där i Wonderland-bilden. För grejen är den att mina färgfavoriter och inspiration för just färg har alltid hamnat i samma bilder. Under åren till på köpet. Så icke ombytlig är jag. Och de är samtliga från franska Milk.   Nu är det ju några fler än de du ser här men de här två är rätt typiska. Omslaget från 2011 har hängt med som absoluta favorit i färgkombination ända sedan dess. Och reportaget har också flera år på nacken.

hhhjjjjjjjmatlllllin-3

Gillar rosetter av garn…

3 Comments

 • Elhiin

  Hej Sofia (och alla andra som ser det här inlägget!) 😀

  Vi behöver din/er FEEDBACK för att bli bättre!

  Vi är ett gäng studenter på Hyper Island i Stockholm som läser en kurs i att starta och driva ett helt eget digitalt inredningsföretag! Vi börjar från scratch och följer principen ”learning by doing” och behöver all hjälp vi kan få i feedback så vi kan bli bättre i det här skolprojektet!

  Vi har idag lanserat Myndir.se, ett helt nystartat inredningsföretag som jobbar med att skapa personliga familjeträd i poster-format. Vi är lite som släktforskning fast med snygg, modern design.

  Vi är superpepp på att höra vad NI tycker! Är det vi gör roligt? Är posterna snygga? Tråkiga? Kan vi förbättra hemsidan? Mejla oss (contact@myndir.se) eller skriv vad ni tycker på våra sociala medier @myndir.se och https://www.facebook.com/myndir.se/?fref=ts och hjälp oss så vi kan bli bättre!

  Självklart premierar vi er som hjälper oss! Den som kommer med den bästa feedbacken som vi också kan implementera och bli bättre av får en helt egendesignad poster av oss!

  Stötta en staplande stundent påväg mot ett första eget företag och ni gör vår dag! Tusen, tusen, TUSEN tack! Vi uppskattar ALL feedback! <3 <3 <3 Kramar Elhiin, Sevgi, David och Jacob

 • Monika

  Den här bloggen är underbart, tar mig till en annan dimension i livet, din inredning vackra bilder av allt är fantastiskt. Min enda tanke är nu köpa en kamera och ta bilder inspirerade av din blogg, som har en stor inverkan på min syn på min polska värld och mina barn, jag tackar Monika från polska Lodz

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.