DIY

en miniatyrscen.

Som sagt, ett tack känns i futtigaste laget. Men ändå – tack! För alla urfina ord från igår. Jag bär dem närmast hjärtat. Då glömmer jag inte, när jag tvekar. Ni gör den här jorden till en snällare och mer vacker plats. Så är det bara.

 
Och här står en liten scen lämnad kvar, sedan igår.
 

Kanske världens snabbaste bygge. En gammal trälåda eller ta för all del en helt vanlig kartong om du har brist på annat. Häfta dit ett pappersark inuti lådan. Riv ett par remsor tyg och häfta igen. Och ett par sista häftningar till ridåbandet. Klart! Nu skulle vår scen vara lite ljuv sådär men har ni tänkt på vad vackra gamla sjalar är. Kostar en tia, högst, på loppis och du får en skimrande ridå med magiskt mönster.
 

No Comments

 • martina

  jamen det är ju sådan här som gör att jag bara älskar din blogg… man blir helt bortkollrad av alla ljuvliga små ting och tips som poppar upp när man som mest behöver det!
  och dör en liten smula för att det är så fint.
  och vet att råkar dottern få en minsta lilla glimt så vill hon sätta igång direkt.
  och börjar redan inventera i huvudet vad vi kan ha hemma som kan passa för ett så fint litet arbete… med sparade silkespapper från dina fina försändingar ska det nog inte bli några problem 😀

  Ha en särdeles fin midsommar!

 • Anonym

  Nu vill jag skriva en sak jag tänkt på. OM du vill sluta blogg. Någon gång. Se då till att samla dina finaste bilder och ge ut en kaffebordsbok. Det blir med 100% säkerhet den vackraste som gjorts. Så att vi kan få njuta av dina bilder för all framtid. Jag kommer köpa. Alla andra också. Lovar. Gör en även om du fortsätter blogga vet ja 🙂 Kram Anna

 • Anonym

  Hi there! I understand this is kind of off-topic but I
  had to ask. Does building a well-established website like yours
  take a large amount of work? I am completely new to writing a blog but I do write in my journal daily.
  I'd like to start a blog so I can easily share my experience and
  thoughts online. Please let me know if you have any recommendations or tips for
  new aspiring blog owners. Thankyou!

  Feel free to visit my web site clash

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *