BOOKS & MAGAZINE

mera om böcker fast en podd.

 
När vi ändå är inne på saken. Om boktips och så. Då måste jag dela med mig om ett tips som jag fick häromdagem. Ett väldigt bra som barnen (och jag) slukade på ett kick, fast vi skulle spara på dem. Bokslukarsällskapet. Just det, man hör ju redan där vart det barkar. Inget mindre än en podd faktiskt. Men inte bara en podd utan också en hemlig sammanslutning för barn i åldern 9-13 år som snackar böcker, recenserar dem och ger dem beskydd. Japp, beskydd!  Hur viktigt som helst. Det handlar om att hålla kvar magin…
 
 
Och vi vet att fantasin, inte alls är motsatsen till verklighet.
Bara en annan sorts verklighet ”
 
Kunde inte ha sagt det bättre själv.
 
~
 
 
Du och dina kids kan lyssna här på  Barnens biblioteks hemsida.
Eller via Itunes.
Eller på Poddradiohuset.
 
Bokslukarsällskapet finns också på Facebook.
 

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *