ABOUT ME

DET SOM GJORT MIG GLAD DE SENASTE TRE DAGARNA

 

Att mina blommor får pryda omslaget på My Feldt´s nästa bok!

Frågan – om jag ville skapa blommor tillMy´s bok – kom mitt i väldigt jobbiga dagar i Paris,  då allt och mycket saker var totalt uppochner. Jag blev så himla glad av frågan, den gjorde världen mjuk för en stund. Jag gillar ju My så mycket och att mina blommor skulle få bli kompis med hennes ord och Linda Lomelinos magiska bilder var lite som den finaste present. När det sedan visade det sig att de skulle hamna på omslaget var det som jag vunnit på lotteri, högst vinsten! Kunde inte tänka mig en finare plats för mina blommor, för evigt sparade just här!

Den här boken VET jag kommer bli magi på ett sätt som aldrig skapats förr. Som en annan värld på papper. Som verkligheten när den dröms fast exakt som det känns i magen. Ni fattar väl?

 

 

En intervju med mig hos House That Lars Built & Brittany Jepsen!

Brittany är stjärnornas stjärna när det kommer till kreativitet. Hon bor i USA och jag har följt Brittany i massor av år och hon är otroligt duktig och inspirerande på så många olika plan. Hon är designer, skrivit flera egna böcker och har en blogg som är ett aldrig sinande universum. Hennes projekt har synts i Vouge, New york Times , CNN, The today show och Marta Stewart Living. Hon är  helt enkelt en förebild att skapa en egen värld runt sitt skapande, att kapitalisera på sin kreativitet.  Att hon dessutom skriver så snälla ord om boken gör mig rakt igenom stolt. Allt som händer utanför Sveriges gränser blir extra stort när det kommer till boken, av den enkla anledningen att boken ännu bara finns på svenska. Men trots det verkar den tala sitt eget språk, det känns fint.

 

 

Att jag är med i Jenz Jangdin´s Yrkespodden. Hittas här på Spotify, eller här plus där poddar finns under Yrkespodden.

Vi pratar om mitt jobb, går ända tillbaka till varför jag valde att bli frisör i det förvirrande 16:e året, hur jag redigerar mina bilder, hur jag tänker kring samarbeten, hur jag ser på digitala kanaler och en hel massa mer. I vanlig ordning så inser jag såhär i efterhand att jag verkar sakna något slags filter. Jag svarar snabbt, vrider och vänder på saker och kanske blir de inte alltid de mest genomtänkta svaren men åtminstone 100 % ärligt. Be kind : )

 

Leave a Reply