INSPIRATION - INTERIOR,  INSPIRATION - KIDSROOM

Den Strenghielmska villan och ett fint avslut.


Hej 2019 och hoppas ni landat mjukt på andra sidan så att säga! Vi vaknade hemma hos Mari och hennes familj efter fint firande av det nya året.

Alltså den Strenghielmska villan på Dalarö är den vackraste och det slog mig (som hundra andra gånger tidigare) att jag nog inte bloggat om när vi besökte dem i sommarljus och när solen aldrig gick ner. Well, det får börja året tror jag. Paris, Amsterdam, Danmark, Dalarna och Dalarö. Bra början ändå. Och eftersom min kamera är inlämnad på reparation kan det vara bra för uhhh vad jag slogs med min gamla.

Vi firade in året i lill-stugan på berget, där stormen Alfrida märktes alldeles särskilt.

Innan mörkret lade sig totalt promenerade vi genom byn till gemensamma vänner.

Hej julehus! Det är så märkligt att Hannah´s och mina vägar skulle korsas just här. Igen. Ytterst fint sammanträffande. Hon och jag mailar i sådär tre år mellan varven och sedan ses vi som om ingenting hade hänt. Fast uppenbarligen så händer det en väldigt hel massa på flera år. Som en flytt från stan till Dalarö.

Om jag var er skulle jag susa in till Mari för bild och dukningstips. Fast trotsiga kamerainställningar så var allt så himla mysigt.

Här satt vi tills ungar och hundar hade somnat lite varstans. Samtal högt och lågt och om alla hörn av världen.

Mari!! Vi glömde de urgulliga små djuren! Jag vill ha Juno´s lilla Chester på min fönsterbräda!

Dagen efter var jag vimmelkantig av trötthet men en snabb husesyn hinns alltid med.

Så himla fint med fågelbordet utanför köksfönstret. Bara att kasta ut solroskärnorna.

Slagen stjärna! Att leva livet med en liten valp-Tassa kan göra även den bästa helt slut. Men kul vare!

Har jag sagt att Liv älskar det här huset? Mina barn älskar å andra sidan alla andra hus mer än sitt eget. Var de än kommer vill de flytta in.

Details.

Och dagbädd med sjöutsikt.

Nu råkar jag ÄLSKA  där det inte är prydligt vikt och städat i millimeterform.

Juno´s universum.

Vet att det händer grejor där exakt nu…

Docksamling de luxe!

Efter jag skrivit klart detta inlägg ska jag hämta ett färgprov. Blev lite inspirerad nämligen.

Är detta alla års vackraste prylhylla möjligen.

Med det öppnar vi 2019 här på bloggen. Borde jag ha en plan för den kanske?

2 Comments

Leave a Reply