Okategoriserade,  SUSTAINABILITY

En liten printshop bara.


Just nu samarbetar jag med Tradera på instagram. Känns så bra. Självklart och enkelt då typ hela vårt hem består av möbler och saker från andrahandsmarknaden. Trots att jag inte måste något vis, så vill jag ändå flagga för Tradera och såklart annan andrahandsmarknad här på bloggen också. Såhär skrev jag bland annat under denna bild på instagram : ”Jag tror på att se möjligheterna i det som redan finns. Snarare än att sätta agendan efter det man letar efter. Skillnaden är inte särskilt komplicerad. Stanna upp, reflektera och ta ansvar för val och beslut. Finns det inte på andrahandsmarknaden för stunden, då är det så. Då finns två val, avvakta eller helt enkelt välja något annat! Kanske var det inte exakt vad du tänkt, kanske skaver det lite men kanske kommer det vara exakt DET som satte din stil. Som fick din kreativitet att snurra och gav den där personliga, unika och åtråvärda touchen som så många letar efter. Inte svårare än så liksom. Våga chansa! Åh det var lite annan färg, kan jag måla om? Ett annat mått, kan jag tänka om i möbleringen? En annan stil men jäkligt bra skick, kanske funkar det finfint ändå?” Kanske kan man ändå tänka på det viset eller vad tycker ni?

I mina inlägg försöker jag tipsa om att lära sig en andrahandmarknad. Vilka sökord man kan använda, att absolut sätta på bevakning. Och berättar även om att jag blivit så mycket bättre på att scanna denna marknad även när det kommer till andra grejor. Som i juletid när kidsen kanske önskar sig sladdlösa hörlurar, en extra handkontroll till Nintendo Switch eller en Sonos. Just där har inte jag varit förut. Jag är också väldigt dålig på att själv lägga ut saker men tröstar mig med att vi är tusen gånger bättre på att ge bort.

På stories tipsade jag om sökord som väggvas, gefle, porslinsfåglar, krukväxter, golvvas Scheurich och så vidare. Och julen nu, det fullkomligt kryllar av fint pynt!

Och boken Ett hem. Inspiration de lux av Carl Larsson. Så fin gåva i adventstider.

I samarbetet ingick att man skulle öppna en popup shop, personligen tyckte jag det var superbra för att lära mig hur man gör när man lägger ut på Tradera. Däremot blev jag helt villrådig över vad jag skulle lägga ut. Det skulle ju ändå vara lite jag tänkte jag. Slutligen bestämde jag mig att auktionera ut lite av mina fotografier (som tidigare är upptryckta i 50×70 storlek) till självkostnadspris, jag får ofta frågan om en printshop men hosthost vad det ska ta år (!!!???) att öppna en just en sådan, kommer kanske aldrig hända. Vad jag än har lovat. Därför var det väl en bra grej att göra lite såhär och samtidigt skänka en slant till UNCHR. Och nu visade det ju sig att jag som bara skulle låta mina auktioner ligga ett dygn missade grejen, för detta gick inte att ändra i efterhand (bra att kolla sådant innan) så nu ligger de fortfarande kvar så jag passar på att tipsa om dem. Välkommen,  här har jag en liten minimal printshop för tillfället. 

Leave a Reply