DIY

Så var det en miniatyr-värld i Amsterdam #DIY

Gomorron fina! Dags att köra lite rutiner igen här på bloggen. Eftersom det är mitt värsta får jag ta mig i kragen. Men jag vet att jag gillar det, när jag väl ger mig sjutton på det. Rutiner på en virrpanna blir alltid soft. Tisdagar brukade vara DIY, åtminstone innan jag gick in i jobbdimma och sommarlov. Eller möjligen rörde ihop allt.

I somras när vi var på vift så handlade ganska lite om shopping. Däremot roade vi oss en hel del med fönstershopping då många butiker var stängda, speciellt i Paris just i början av Augusti. I Amsterdam var det också lite semesterstängt men jag och Charlie sprang på den här lilla affären. Som också var en studio, en musstudio. Och jag höll på att ramla baklänges av all gullighet i miniatyr.

Egentligen visste jag ju ingenting om vad detta var. Men efter att läst på har jag fått veta att Karina Schaapman ville göra en barnbok och istället för att illustrera började hon bygga små världar att fotografera. Ett digert jobb. Den första världen tog 3 år att bygga. Och när succén var ett faktum så blev hela familjen involverad i hennes företag. Inspirerande!

Hennes dotter Lili driver tex youtube-kanalen The Mouse Mansion Channel där man tipsas igenom en hel del miniatyrtips!

Ni fattar att jag ville krypa in i denna stängda affär.

Kolla bara här på instagram. Små flaskor av pärlor. Själv brukar jag göra bakelser och tårtor av just pärlor och knappar.

Emma, detta inlägg är till dig! Såklart behöver ditt pang-hus till mus-bo en egen berg o dal-bana! Jag kommer och hjälper dig!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *