FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.


Anna Björkman som gjorde boken Feelings of Imperfection med Anna Malmberg säljer sin lägenhet i Malmö. Jag tycker bilderna är så himla inspirerande och ju mer man kollar desto härligare blir det. Som de gamla köksskåpen som förvaring, fint! Jag vet sedan förut att Anna är en stjärna på återbruk!

Textil ändå.

Och är det inte en butiksdörr? Tipstack till Anna Malmberg.

Det här får mig att absolut brodera till hösten. Det fina är att loppisarna svämmar över med både bågar och tråd.

Och Emmas dockhus vill man gärna sätta tänderna i.

Kalasfeeling i en tvättlina hos @sannehop.

Sparar alltid på smarta rumsdelare. Bokhylla är alltid favorit. Fint hem hos kompis till lika fint @ettrumtill.

Innan jag smyger upp och väcker barna konstaterar jag att lediga helger får mig att kunna andas så mycket mjukare. För en frilans kan det lätt bli att man tullar på det där. Och det må vara hänt men mycket sällan. För en helg i trädgården, ute i skogen och sprungit i regn gör underverk för mig. Note to self inför hösten. Men nu är det måndag! Spännande vecka is coming up! Ursäkta svengelskan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *