Okategoriserade

Tills sommaren måste det bli jag och ett blomsterhav.

Älskar peppen efter det man varit krasslig. Man liksom vaknar och känner att NU, nu är det väck. Och man bockar av den ena viktigheten efter den andra och det haglar snilleblixtar över en. Man känner sig liksom så där hemskt bra, i jämförelse från dagarna innan. Skarp liksom. Och så plötsligt som från ingenstans somnar man sittande, släpar sig i som en dimma till sängen för att sova djupt i tre timmar på raken. Både jag och Chester tyckte det var ett smart drag. Åtminstone just då och erkänner att jag längtat tillbaka till sovrummet resten av dagen.

Fick en leverans idag. Som jag uppenbarligen beställt men liksom glömt av.

Jag blev ju så otroligt överraskad över min megabeställning nummer 2 av luktärtor. Dessa kom jag ihåg att jag lagt en order på men inte att de var så många? Om jag inte lyckas nu kommer jag aldrig i hela världen lyckas, bara så ni vet det såhär i förväg.

Och dahliaknölar. Jag som redan har planterat ett hel hög. Men uppenbarligen måste jag varit blomsterpepp, sannerligen, och lagt en jätteorder till. Och en massa anemoner på det. Men då tänkte jag på mamma, att det är hennes älsklingsblommor.

Men det går undan på glasverandan. Det var inte många dagar som behövdes innan små skott började kika fram.

Och detsamma med luktärtorna. Weronicas tips är guld värda.

Fin blus från Maren Ingeborg. Visst är det fint när man får kläder i present av vänner, krävs lite mod för det.

Påtal om det så fick jag en annan present idag. Som faktiskt inte är öppnad ännu.

Redan i första meningen är jag såld. ”Jag har bestämt mig. Jag vill vara lika stolt över mina kläder som en närproducerad odlare är över sina morötter.” Fint av  Nygårds Anna och ni ska få se vad som finns i silkespappret.  

Min mamma hittade en liten assiett med Karin.

Jag måste visa er dessa böcker. När jag var i London så reste jag superlätt, hade gått in för en minimal packning som handbagage. Därför var det en aning otippat, för att inte säga osmart, att jag lyckades med konststycket att inhandla fyra tunga böcker. Fyra! En till vardera unge försvarade jag köpet med. Min fjäderlätta packning blev med ens astung.

Böckerna hade ju såklart gått att beställa till Sverige om de nu inte redan finns här. Men jag blev i alla fall sjukt förälskad som ni förstår. Så fina. Ska bläddra åt er så får ni se varför.

Visst är ljuset helt magiskt nu? För varje kväll hänger det kvar en timme extra. Avslutningsvis #veckansvissnadevackra och sweet dreams…

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

6 Comments

Leave a Reply