FOR THE MONDAY COFFEE

Jaha, då tar vi början till blodförgiftning med.

Idag har jag haft den här sköna på en mycket snabb lunch. Funderar verkligen om hon hann med tåget?! Men hur fint är det inte när någon bara tittar in, trots att det inte finns evighetstid. Uppskattar det så himla mycket.
Annars är snurrigt värre. Drog på mig en början till blodförgiftning i helgen. Hur kan det hända liksom? Note to self – det är ingen myt det där om strimmorna. Som jag trodde. ”Det är väl en myt det där om röda strimmor som når hjärtat och då blir det farligt värre…”, vrålade jag över trädgården. Nä, sade Kristo och tvingade mig iväg till akuten. Men dubbel dos antibiotika ska nog reda bot på saken. Men uhh vad illa man mår. Alltså, förstår inte hur de senaste veckorna varit. Jag som aldrig är sjuk. Och bestämde mig redan förra veckan att det räckte. Fast jag känner igen det här. Brukar oftast bli allt på en gång och mystiska saker, sedan är det frid och fröjd igen. Tur.

Jag ringde en seniorpool idag och frågade om de kunde röja upp hela vår trädgård. Måste vara värt och ett smart drag tänker jag. Jag ska vara i fas totalt (för hängmattan) innan äppelträden slår ut. Punkt.

Sommaren 2018 ska jag placera ut som små picnic-öar i vår trädgård. Och ibland ta med dem till en och annan åker som här. 

Jag vet att detta är ett kök men jag funderar på hur vi ska platsbygga en garderob. Jag vill nämligen bygga den som en fönsterlåda mitt i rummet.
 

Det här med att hänga tvätten ute är extra ljuvligt och supertrick för snabbtorkat. En sådan här skulle man kanske kan svänga ihop? Byggbeskrivning minsann. Eller liksom redan färdigbyggd?

Till sommaren ska vi dessutom bygga ett elementskydd som sträcker sig utmed fönsterväggen i Liv´s rum. Hon har hittat detta och det blir bra.

Smart solskydd ändå.

Och ni, jag vet att ni gillar veckomatsedeln.Och det känns superinspirerande att svänga om till våriga middagar. Måste bara friska på mig lite först.
Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM
 

Leave a Reply