LINK LOVE OF THE DAY.

Tidernas modigaste blogginlägg.


Idag, innan ni går ut och lapar vårsol, tycker jag ni ska klicka er vidare till tidernas modigaste blogginlägg. Det är skrivet av min vän Maren Ingeborg Gråblomst och totalt transparent skrivet om psykisk ohälsa och den diagnos hon bär på. Jag har haft den otroliga turen att lära känna Maren Ingeborg och för mig är hon en av de mest begåvade, inspirerande och ödmjuka människor jag känner. Att just hon numera ska ingå i ett expertråd kring hennes diagnos är en otrolig tillgång. För alla. Känslan av kraft och mod är så påtaglig hos Maren Ingeborg, så klarsynt i sitt sätt att avdramatisera stigmatiseringen när det kommer till psykisk ohälsa.  I sitt sätt att vara så kommer hon göra sådan otrolig skillnad, bara genom att vara den hon är. Läs och dela. Så viktigt.

One Comment

  • Maren Ingeborg Gråblomst

    Du må være den mest godhjerta personen jeg kjenner til <3 Jeg vil gi deg verdens beste klem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *