WORKSHOP - HIDDEN PLACES

Så jädrans irriterande…

Det här gick ju inte alls enligt planerna. Vaknade inatt och visste inte var jag skulle ta vägen. Min hals! Ajajaj! Enda gången jag tidigare haft såhär ont var den gången jag hade halsfluss, helt vidrigt ont.  Och mycket riktigt. Halsfluss och penicillin och som en liten hög av krasslighet.  Asch så typiskt.

Så bara för att hålla mig själv kvar i Hidden Places tills jag får tid att surfa runt postar jag några bilder som verkligen får symbolisera hela härligheten. Emma in action. Vilken lysande stjärna hon är. Och det här känns exakt som jag i ett nötskal. Världens minsta rum med de miljarder fotovinklarna! Och solskydd till höger och vänster, man tar vad man har.

Det började ju alltid lite såhär. Vikt, prydligt och attans vad trist. Men som i en virvelvind ser man tusen möjligheter och det är som om det haglar idéer. Det liksom bara händer i som ett bombnedslag.

Tack för den ändå. Den absolut härligaste av kreativitet. Den som får en fortsätta gå liksom. Fortsätta vara och verka här på jordeklotet.

Kika in hos Emma vetja och snart ska jag posta det stora HiddenPlaces-inlägget. Men först bli frisk, friskare, friskast!

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

2 Comments

  • Eva Ahlström

    Tittade hos Babes in boyland som du tipsade om. Jag är helt mållös. Vilken energi och inspiration. Ni håller ju världsklass, det ska ni veta. Allt så inspirerande och väl valt. Gratulerar! Och nu en fråga. Du har någon gång tipsat om en … jag et inte mäklare kanske … med fina bilder från Midsommarkransen och i dess närhet. Vad hette den+ Hittar inte i ditt arkiv och inte via Google. Önskar dig KRYA så klart och stora framgångar vad du än gör, och Babsen också så klart. Tack för all inspiration.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *