Ett alldels färskt hemma hos oss. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
55777
post-template-default,single,single-post,postid-55777,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Ett alldels färskt hemma hos oss.

Jag bara älskar bilderna Matilda tog hemma hos oss i onsdags. Nästan sådär så jag inte tror det är hemma hos oss. Det är så märkligt det där, att någon annans bildspråk och vinklar kan få en att se sitt hem på ett annat vis. Ni måste klicka er vidare till Babes in Boyland och säkert ett trettiotal bilder hemifrån oss. Tack kära ni för ni kom och som grädde på moset visar vårt  hem på detta vis <3

Fast jäklar vad stök och prylar när allt kommer omkring, haha! Min viktigaste hög är längst ner till vänster.

Observera högra kanten, av den spacklade väggen och icke-karmen som kom till när vi skulle flytta en dörr. En juldag för ett par år sedan. När hålet blev stort så tyckte vi att det hade varit fint med en dubbeldörr, ska bara hitta den först.

Massor med mer bilder här!

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Sofia Vusir Jansson

sofia@mokkasin.com
No Comments

Post a Comment