DAILY LIFE

Vi sparar på precis allt.

Jag vaknade under taket på världens vackraste hus. Lyssnade till fiskmåsar och tassade ner i en trädgård och ett växthus som man liksom knappt kan ta in för att varenda millimeter är som något man vill ta med sig hem och spara. Och exakt så är det med familjen som bor här. Man vill liksom spara varenda en av dem i hjärtat så man alltid har dem nära. Jag och hela min familj är såklart hemma hos Kristin, Jonas och barnen.  Så väldigt fint alltsammans.

Allt medans barna sov vidare så följde jag med Kristin på sådant hon gör om mornarna. Köpte nybakade bröd på Kustbageriet och tog ett dopp på damernas.

Sommarlovsbarna. Bara Igor som saknas. Och Boris såklart.

Det är ju lätt att blev lite besatt av allt vackert.

Jag fick syn på Viggo med skyddsglasögon.

 

Han och Otto höll på med kanske nutidens mest användbara uppfinning. Och då sågar man isär en gammal vagn för att göra något annat. Remake när den är som bäst.

Jag tänkte att ni skulle få hänga med på kvällsmat vid stranden och utflykt till Strömma men först måste jag ta ett dopp. Insåg precis att alla dagar borde börja så. När ni väntar kan ni alltid kolla in lite instastories, världens bästa semesteruppdateringar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *