VARBERG

Girl power.

Första gången jag besökte Strömma var det iskallt och november 2015. Jag blev helt tagen av hela stället som just då var en kvarn som blivit ett fik och ett hus som var bed & breakfast. Bara kanske man kan lägga till. För sedan gick allt i en rasande fart. Marina alltså, finns det någon motsvarighet till att sätta drömmar i verket? Numera är ju Strömma Farmlodge en hel värld. Nästan lite så det känns att den saknar slut. Både idémässigt, i framtidsdrömmar och när man går runt här. Vart man än tittar så är det så himla härligt bara.  Igår lyssnade vi på Magnus Carlson som spelade i ladan. Hur mycket folk som helst men ändå kändes det som en hemmafest. Snällt och mjukt.

Tänkte vidare om det där med motsvarighet till att sätta drömmar i verket. Kristin är ju en annan med samma resa. Den där smällkalla november helgen hade vi 1 års-kalas för Kristin´s och Mirandas For good Luck Igår kväll efter konserten var vi och kollade in industrilokalen som inom kort kommer bli FGL´s högkvarter! Det är så coolt!

Det är väldigt mycket ord på Strömma.

Tjusigaste klotterplanket ever.

Efter lunchen finfikade vi och delade på allt. Bästa sättet att fika när man har en drös barn i sällskap med olika viljor. En tugga av varje bakelse liksom.

Det finns en vintagebutik på Strömma. Superfint urval. Viggo ville köpa med sig tjockteven men lyckligtvis har vi fullproppad bil. Nomi spanade in 60-talsshorts.

Kristo ville ha den här.

Och jag fattar! Helt ljuvlig ju!

Men han nöjde dig med några vinyler.

Till och med BP-väskan fick stå kvar trots att den skrek hans namn eller hur det nu var.

Det var det där med orden.

Visst är det lite speciellt att läsa sångrader? Direkt så hör man ju hela sången i huvudet, med musik och allt. Smart upplevelsetrick.

Varenda gård borde ha en stol kyrkogård.

Liv fyndade också. Så nöjd.

Vi drack juice på Juice & Yoga i Kärleksparken efter bad på simstadion.

Gulligaste Igor.

Såhär vill man ju påbörja alla kvällar.

Nomi fick yogafeeling. Alldeles framför killen som spelade under hela tiden vi var där. När han inte visade barnen hur man går på lina.

Tonåring och valp har lite samma behov av att softa verkar det som.

Nomi känner sig ju lite som hemma här i Varberg eftersom det är andra gången i livet hon är här. Förra gången utbrast hon ju ”Fy fan vad jag äääälskar dessa tjejor!!! Sååå sköna!!… Sen hoppas jag att vi missar tåget.”  Och i kretsarna vi rör hos här, i släptåg till Kristin, så fattar jag exakt varför Nomi klottrar girl power ändå från Strömma till Kärleksparken. Det är ju bara så det är. Varberg = GRL PWR.

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *