2017 torsdagsfrukost är igång. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
39351
post-template-default,single,single-post,postid-39351,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

2017 torsdagsfrukost är igång.

Torsdag och frukost. En som alltid älskvärd. Idag bjöd vi in konstnärsparet, Hanna och MårtenSå otroligt spännande att få ta del av en annan värld. Mårten har nyligen disputerat i konsthantverk, den första svenska avhandlingen någonsin i detta ämne. Blir nyfiken att läsa vidare här. 

Som vanligt fanns det ingen hejd på godsakerna. Tror att detta är lite grejen med att sakna bra frukostställen och fik bakom hörnet, man får tänka önskefrukost och fixa själv helt enkelt. Som knytisvariant är det ju dessutom ingen som jobbar ihjäl sig. Det skulle då vara stackarn som får gå upp i ottan för att leverera nybakat surdegsbröd. Och han var inte ens bjuden…

Mitt bidrag idag var en smoothie med inspo från Josefin Jägers Hello Green, tog visserligen den sista spenaten som gick att få tag på i grönsaksbristen. Men ändå.

 

1 påse babyspenat

2 bananer

1 avakado

6 apelsiner

1 päron

1 citron – saften

Mixa slätt.

Och igen då, den där Nana ice cream, fast idag med chokladsmak, med inspo från Made By Mary´s gröna frukost

3 frysta bananer

1,5 dl mandelmjölk

0,5 msk kakao

Mixa. Häll i burk och förvara i frysen. Ta fram i god tid. Toppa med salta jordnötter, blåbär och cacao nibs. Det här är så galet gott. Efterrättsaktigt fast frukostlyx.

 

 

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
2 Comments
 • kristina

  2 februari, 2017 at 16:49 Svara

  Hej! Inspirerande frukostmöte – väldans trevligt ut.
  Lampan i glas var otroligt snygg var kommer den ifrån?

  MVH Kristina

 • Nadia Bouhafs

  2 februari, 2017 at 21:02 Svara

  Herreguuud for en deilig stemning som speiler seg gjennom bildene dine. Helt fantastisk nydelige!

Post a Comment