BLOGLOVE,  FOR THE MONDAY COFFEE

FOR THE MONDAY COFFEE – ELLER SOM GONATTSURF

Where-Alice-Sleeps-III-portrait

De gånger jag verkligen tar tag i mitt bloggläsande hamnar jag ofta hos Karin Wåhlberg Mest för att jag har lätt för att fastna i personliga bloggar som just denna. Men också för att Karin är en grym fotograf, har bästa kollen på orden och för att hennes bilder ibland är bättre än sagan.

 

erdem-pre-fall-2016-lookbook-02-3

Och oja, jag vet i mitt innersta att jag inte kommer shoppa loss på en Erdemklänning. Men alltså, det är så vackert.

HI5A9396-2

Jag tröttnar nog aldrig på den här typen av matbilder, trots att väldigt många ser ut ungefär såhär numera, i färg, ton och komposition. Jag kommer förmodligen aldrig laga ett enda recept utifrån mina favoritbilder men de ger mig så mycket annan inspiration. Bloggen Our Food Stories är inget undantag.

SFD4A67A5B3E9814E50AABD971534D7CB96_2500x-2

Jag har ju lite lätt att bli besatt. På en halvtimme i fredags pinnade jag allt jag kunde komma över i industrifönster, både som rumsavdelare, exteriört och där det passar. Någon tyckte att alla bilderna,  som ni hittar på min annars ytterst eftersatta pinterest, var likadana. Men o nej, verkligen inte. Om man kollar noga. Och så lite skjutdörrar på det. Här är en bild från en av Fantastic Frank´s sålda lägenheter. Nu vet jag ju inte precis om jag kommer få användning av allt detta i fönsterväg men man ska drömma har jag hört. Riktigt ordentligt och varje dag. Sen så, då brukar allt ordna sig.

One Comment

Leave a Reply