AT WORK

REALESE TOMORROW MINI MOCKS FOR MOKKASIN

 

MX8A758412000Det finns en sak med affären som jag fullkomligt älskar. Eller nu börjar ju de bli en del. Alla våra fina samarbeten. Senaste är ju Mini Mocks for Mokkasin och det är helt ljuvligt. Ta gärna en titt här #minimocksformokkasin  Fransar i brun mocka och detaljer av äkta Libertytyg, vår stora favorit när det kommer till Liberty i blomstermönster och färger. Specialbeställt och allt. Och det är lite så med alla våra samarbeten. Vi går nog lite över ån, är lite omständiga och lämnar ingenting åt slumpen. Men ni vet, man känner ju i magen hur det bara måste vara. Det är dessutom helt fantastiskt att jobba med sådana som Petra på Mini Mocks. Vi vet ingen som är så noggrann och rakt igenom superbegåvad som hon. Och allt är dessutom lika med hennes Stockholmsbaserade team. Mockasinerna är helt handgjorda, från minsta lilla klipp, varenda stygn och till sist också den unika brännstämpeln. Skinnet är naturgarvat och totalt giftfritt. Från eko-kossor… MX8A75931200Tjusigt ska tjusigt ha. Vi kunde inte motstå att tillverka en egen brännstämpel.MX8A76081200 Mockasinerna kommer i en handgjord papier mache låda. Som i sin tur ligger i vår tygpåse. MX8A76321200Imorgon klockan 12 släpper vi denna exklusiva kollektion. På www.mokkasin.com.  Limiterad såklart. Woods som små kängor fast i det mjukaste ditt barn kan bära. Och Flower Field . Som en äng om sommaren.

2 Comments

Leave a Reply