DAILY LIFE

kanske vi måste flytta när allt kommer omkring.

 
All Pictures:
 
Senaste numret från Kinfolk är min absoluta favorit. Tänker att anledningen är att det heter the Home Issue. Och det som hör till. Så måste det vara. Och jag är helt förälskad i detta hem. För att inte tala om den själva uteplatsen. Och jag säger till min man att det är ju såhär vi ska ha det. Och sedan minns jag att vi inte bor på Venice Beach. Och inte ens i närheten. Nej.
 
 
Och jamen  den här filmen. Så vackert och härligt så jag suckar högt och tänker att det vore kanske inte så tokigt ändå. Med Californien alltså. Och det där tältet som skulle gjort så många gånger … till den här sommaren i alla fall. Och de gröna fingrarna också, jag måste ha hängande blommor… Måste.
 
Kinfolk hittar ni på Papercut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *